WEST END

Sp. – Hvilke restriksjoner gjelder for barn?
Sv. – Spedbarn og babyer har ingen adgang til teateret. Generell er forestillingene bare egnede for barn, som eldre enn 5 år, men det kan være mer spesifikke aldersbegrensninger for de enkelte forestillingene. Barn skal kunne sitte selv og være oppmerksomme under forestillingen, slik at de ikke distraherer publikum eller medvirkender. Adgang til auditoriet foregår på ledelsens premisser.

Sp. – Hvordan mottar jeg billettene mine?
A – Billettene sendes til den adressen som er registrert til din britisk utstedt kredittkort , hvis tiden tillater det. Alternativt kan billettene hentes i billettkontoret på forestillingsdagen (billettene kan normalt først hentes tidligst en halv time, før forestillingen begynner)

Sp. – Er det antrekk code i teatrene i West End?
Sv. – Det er ingen egentlig antrekk code for noen teatre i London. Moderne/avslappet stil er fin, med mindre annen er oppgitt.

Sp. – Når skal jeg være i teateret?
Sv. – Det er en god ide å være i teateret mindst en halv time før, forestillingen begynner. Det er bart i de fleste teatrene, så du kan vente i komfortable omgivelser.

Sp. – Hva er en “matinéforestilling”?
Sv. – En matinéforestilling er en tidlig ettermiddagsforestilling, selv om enkelte teatre har matinéforestillinger helt frem til kl. ca. 17:00. De fleste teatrene har matinéforestillinger midt på uken og om lørdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.