Weekendopphold jylland

Jylland er herlig sted å holde ferie. Her er det alt noe som skal til for å slappe av. Et helgeopphold på Jylland gir deg muligheten for å komme vekk hjemmefra, og oppleve noe nytt, uten at økonomien knekker på det.

Selv om et helgeopphold på Jylland lyder som en forholdsvis liten ting, så kan det lett gå hen, og bli helt uforglemmelig for deg.

Jyllands kroer, feriesteder og hotell har det hele. Uansett om det er med familien, om det skal være en romantisk tur med partneren sin, om det skal være en arbeidsrelatert tur, eller om du skal med noen venner, så har den store halvøya noe som skal til.

Fra nord til sør finner du flott hotell, kroer og feriesteder. Spesielt ved Vesterhavet og i Sørjylland finner du utrolig mange steder. Men også i flott byer som f.eks. Silkeborg, har du veldig gode muligheter for innlosjering. Velger du å ta en tur til Silkeborg, kan nyte den flott byen, som ligger like ved Himmelbjerget. I Silkeborg gjør de utrolig mye ut av å sørge for at byen blir holdt pen. Det blir holdt også utrolig store arrangementer, som f.eks. Regatta, hvor byen er full av flere 100.000 mennesker. Her blir Danmark-mesterskap i fyrverkeri avholdt, og alle båter mv. er pyntet med lys. Silkeborg er kjent for Hjejlen, som er byen hjuldamper. Du kan seile med denne, og de andre turbåtene, direkte fra byen og opp til Himmelbjerget.

Uansett hvilken by, eller noe som sted, du velger at helgeoppholdet din på Jylland skal gå til, så kan du regne med at det blir godt. Det er utrolig mange severdigheter og aktiviteter å finne rundt omkring i det jysken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *