Utforsk Verden og TravelXpo inngår samarbeid

TravelXpo utvider sitt publikumstilbud, og når Norges største reiselivsmesse arrangeres på Telenor Arena 15.-17. januar 2021, blir det med Utforsk Verden på laget.

TravelXpo vil by på opplevelser og inspirasjon fra Norge og verden. Her fra TravelXpo 2020.

– Etter å ha arrangert Utforsk Verden som en egen messe de siste årene, gleder vi oss til å samarbeide med TravelXpo og dermed bli en del av Norges største reiselivsmesse, sier Arne Sundt-Bjerck i Utforsk Verden.

– Vi tror ubetinget dette vil være gunstig både for utstillere og besøkende. Nå blir Utforsk Verden en del av en helhet, samtidig som det blir en egen seksjon der det viktigste ved konseptet blir beholdt, i form av et “åpent landskap”, med utelukkende internasjonale reisemål, fokus på dialog, dyktige reiserådgiver med bred erfaring, og et stort spekter av seminarer, legger han til. 

Utforsk Verden er et prosjekt som er utviklet og eid av reisebransjen selv. Reisearrangørene har blitt enige om å bidra til å utvikle en ny og spennende arena for å kunne treffe et reiseglad publikum, og deltar aktivt i utvikling av arrangementet. 

Egen bransjedag

TravelXpo ble for første gang arrangert i år, og eies av Compass Fairs, en av Nord-Europas største messearrangøres.

Prosjektleder for TravelXpo, Lindis Sletvik Stjernholm, ser flere fordeler ved å kombinere de to arrangementene. 

– Utforsk Verden vil med sin kompetanse og sine reiseoperatører og destinasjoner tilføre TravelXpo ytterligere kvalitet og bredde. Målet er å få samlet store deler av verden på TravelXpo 2021, sier Sletvik Stjernholm, som røper enda noen endringer for neste års event.  

– Fredag blir en egen bransjedag der reiselivsbransjen i Norge samles til en dag med næringens fremtid som tema. Lørdag og søndag blir det inspirasjon, opplevelser og smaker for publikum, som vil møte vertskapet fra reisemålene.

15.-17. januar 2021

TravelXpo 2021 går av stabelen på Telenor Arena 15.-17. januar, og teamene bak både TravelXpo og Utforsk Verden ser frem til å presentere gode tilbud, interessante foredrag, konkurranser, underholdning og mye mer.

Det vil være et stort fokus på Norgesferien for 2021 i tillegg til reiser i Europa og verden forøvrig.