Ungdomsferie

Er du ung, frisk og festglad, og synes du heller ikke at ferien er noe som skal bli brukt på å løse kryssord i bakhagen? Så er en ungdomsferie kanskje svaret på en uforglemmelig opplevelse.

Ungdomsferie er en veldig god mulighet for å holde en ferie med full fart over feltet og møte masser av andre unge mennesker.

Reisemålene er mange. De klassiske reisemålene som Callela, Lloret de Mar og Ibiza blir supplert etter hvert godt av Bulgaria, Tyrkia, Østerrike samt mange andre spennende steder. Så som enten man er til sol, sommer, strand og kalde drinker eller snø, ski og Jägermeister, har ungdomsferie noe by på. Det vil alt etter reisemålet som regel både være mulighet for fly- og buss-transport.

Se også: Fest på ferie

Ungdomsferie handler primært om å dele ferien og de gode opplevelsene med jevnaldrende, derfor ligger den typiske aldersgrensen ofte mellom 16-25 år. Dette sikrer en felles forståelse av at ferien ikke skal bli nytt i stillhet, men blir brukt på fest, gøy og bråk. I ungdomsferienes tilbud er det ofte mulighet for å melde på seg diverse aktiviteter, noe som kan være alt fra hyggelige barbeque-fester, pub-kråls og afterski til adrenalinframkallende jet -ski og parasailing. Mens dagstimene kan bli brukt på strand, sol, shopping eller skipister alt etter reisemålet, byr ungdomsferie kvelder på masser av restauranter, bar og diskotek. Her vil guidene alltid være behjelpelige med å finne de hote klubbene nettopp på dette reisemålet.

Alt i alt er ungdomsferie noe for dem som ønsker god feriestemning kombinert med masser av andre unge mennesker, fremragende natteliv og hygge.