Tyrkia reiser

Det er et hav av muligheter for å etterkomme drømmen din om en Tyrkia reise: Flyreiser, charterreiser, hotell, hostel, vandrehjem, hytter, utflukter, bilutlegning, bussreiser, ferieleiligheter, pakkereiser.
Skrevet av Admin onsdag D. 13 desember 2006
Tyrkiet reiser
Tyrkia er en fremragende blanding av Midtøsten og Europa, og denne sammensetningen gjør landet til et spennende og attraktivt reiseland. Men hvilke muligheter har man for å realisere drømmen sin?
I bunn og grunn er det to muligheter for å skape en Tyrkia reise. Enten sørger man selv for det hel, ved å kjøpe en flybillett til Tyrkia og arrangere resten av turen på eget hånd, eller så kjøper man en pakkeløsning hos de forskjellige chartret reiser til Tyrkia.
Her er det en liste over de flyselskapene som flyr charterreiser til Tyrkia:
Spies
MyTravel
Nazar (Tyrkia som primært reisemål)
Tyrkiet Eksperten (Tyrkia som primært reisemål)
Tjæreborg
Står Tour

Tyrkia reiser
Lårs
Skrevet tirsdag D. 12 juni 2007
Dere har glemt ett enkelt reisebyrå. Her tenker jeg på Anatolia reiser. Jeg har dessuten hørt noen klager om at Nazar ikke holder det de lover. Er det kanskje noen som har hatt personlige opplevelser og erfaringer med Nazar, som de gjerne vil dele med oss andre?
Linje
Skrevet mandag D. 18 juni 2007
Kjenner ikke like til historien sin, men jeg vet at fleste tidligere reisebyrå har stiftet nytt selskap etter de er gått konkurs

Skrevet lørdag D. 23 februar 2008
Har reist med Anatolia reiser sommer 2007. Den verste ferien vi noensinne har hatt! og det på tross av at vi reiser 2 ganger om året. Anatolia selger opphold på hotell de ikke råder over (skilter til og med med dem i katalogen sin) Men når folk ankommer til Tyrkia blir de innlosjert på billigere hotell. Kan bare si en ting reis ALDRI med Anatolia, de lurer og bedrar!!!!!!!!!!!
Micha
Skrevet søndag D. 23 mars 2008
jeg har familien som er strandet det de hadde kommet til dobbel booke kommet til bare de løgn så det driver vil du reise med Anatolia reiser S[værsågod nytt det du far pengene din tilbake hvis du tror på det
cihad
Skrevet lørdag D. 07 juni 2008
den verste ferien jeg har hatt har vært med Anatolia reiser de solgt billettene våre til andre selv om de hadde fått betaling av oss så vi ble nødt til å ta avsted dagen etter vi riktig skulle reise! og vi fikk ikke det hotellet vi ville ha! vi bestilte all inclusive men det var det ikke noe av på hotellet hmm!!!
Thomas
Skrevet søndag D. 29 juni 2008
Aldri reis med Anatolia reiser. Vi har bestilt og betalt en billett til Antalya for 6 måneder siden, men blir likevel dagen deretter slettet fra passasjerlisten, UTEN å bli informert. Utover oss, er 16 andre passasjerer også blitt slettet uten å bli informert. Gjennom flere samtaler med selsskabet er det tydelig at de lyger og at de har overbooket, men ikke vil innrømme feilene sine. Nå er vi selv kjørt til Tirstrup flyplass i Århus, og håper vi kan kjøre komme videre til Antalya derfra. Men intet er sikkert. Og nå har vi spilt en hel dag med græder barn, da vi egentlig SKULLE være i Antalya på dette tidspunktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.