Togreiser

Ta togreiser til å komme til ditt ønskede reisemål. Med disse reisene kan du komme langt omkring og fordelen her er at man kan reise mange sammen.

Mange studieturer blir foretatt som togreiser, da det er en billig reiseform. Man har også den fordelen at man kan sove i toget, da det er tilgjengelige sovekupeer.

Man kan også benytte ferien sin til å dra på interrail. Her møter du en masse nye mennesker og du kan selv planlegge ferien din uten å stresse for å nå ting. Du reiser bare fra sted til sted når det passer deg. Interrail foregår slik at du f.eks. på stasjonen kjøper sonekort. De er delt opp i soner samt priser, på unge som ligger fra alderen 12-25 år og voksen som ligger fra 26 år og oppover. Sonene representerer de forskjellige landene du kan reise i.

Hvis du er vanlig turist kan du med stor fordel kjøpe togreiser til Alpene, eller hva med en tur til Praha. Det er heller ikke noe problem hvis du har med barn på reisen, da de som regel elsker å kjøre i tog. Det er en masse å se på ved vindusplassene og man kan også kjøpe forfriskninger i toget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.