Togreise til Roma

Når du tar på en togreise til Roma har du mulighet for først å foreta en behagelig og avslappende reise, og etterfølgende oppleve en av europas mest fantastiske storbyer, som byr på et fantastisk miks av gammelt og ny.

Dra på togreise til Roma

Når du reiser fra et sted til et annet med fly kan det være vanskelig å omstille seg til den nye reisemålet fordi du ikke opplever landskapets forandring fra land til land. En reise med tog tar utvilsomt lengre tid, men gir også mulighet for at du kan følge med i hvilke land tog kjører gjennom og i det hele tatt gjøre selve reisen til en opplevelse i seg selv. Når du tar på en togreise til Roma har du mulighet for å starte reisen om kvelden, sove i toget og neste dag nyte turen som bl.a. går gjennom de pene Alpene. Du vil fra toget oppleve landskapets skiftende karakter og ha mulighet for å nyte synet av vinmarker og pene skråninger og dale. Det blir sagt at når man tar på togreise, når ens sjel å følge med på reisen – og det lyder jo egentlig temmelig godt!

Roma- Den evige Staden

Med en togreise til Roma vil du oppleve en av Europas peneste storbyer med den mest storslåtte historien. Når du tar på togreise til Roma vil du oppdage at Roma byr på et utall av overnattingsmuligheter, så du kan velge nettopp den innkvarteringstypen du ønsker. De mange hotell i Roma er av svært forskjellig standard, og prisnivået avspeiler som hovedregel standarden ganske godt, så du får hva du betaler for. De familiedrevne hotellene er likevel oftest de hyggeligste og hvis du velger å bo på et slik har du rik mulighet for å lære italienerne og gjestfriheten sin bedre å kjenne. Den italienske matkulturen er et kapittel for seg og bestemt verdt å oppleve. Tro ikke at du har smakt en ekte spaghetti bolognese, før du har vært i Roma! Av severdigheter er Vatikanstaten – som ligger plassert like i hjertet av Roma – en av de viktigste å oppleve, men du må heller ikke glemme gatene omkring Den spanske Trappen, Forum Romanum og Colosseum. En togreise til Roma kan rask bli til en opplevelse for liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.