Ta en tur til Spania neste år?

Spania har blitt et populært reisemål for nordmenn de siste årene. Flere reisedestinasjoner og hyppige flyavganger er bare en av flere grunner til at folk velger en Spaniareise. Spania er kjent for sin flotte natur med vakre strender og alle de kulturelle severdighetene man finner rundt om i landet. Hvis du skal på en storbyferie i Spania er Barcelona og Madrid to byer som absolutt kan anbefales.

Hvis du skal besøke Madrid er Museo del Prado en severdighet som er verdt å ta turen innom. Prado museet har en av verdens aller største kunstsamlinger i verden, og er mest kjent for å ha verker fra kunstnerne El Greco, Goya og Velasquez.

Selv om du ikke er så opptatt av kunst kan det absolutt være en god ide å besøke dette museet. Du kommer til å bli positivt overrasket over all den vakre kunsten du finner her. Etter at du har besøkt museet kan du ta en tur til Retiro Park som ligger like bak Museo del Prado. Denne parken er perfekt til å slappe av, og her møter du all salgs folk. Inne i parken er det flere barer hvor du kan slå deg ned å nyte en øl.

Et annet feriemål som er populært blant oss nordmenn er ferieøya Gran Canaria. Denne øya besøkes av mange nordmenn hvert eneste år, og mange nordmenn velger også å bosette seg der. Øya byr på alt fra golf til surfing. Gran Canaria har også en egen liten ørken som ligger i Maspalomas. Ørkenen i Maspalomas er helt klart verdt et besøk!