Storbyreiser

Er du interessert i kunst og arkitektur, tempo og natteliv, så er storbyreiser noe for deg. Tilbudene er mange og tilbudet stort; du kan komme til en europeisk, amerikansk eller asiatisk storby alt etter interesse.

Mange benytter seg av å dra på storbyreiser ; barnefamilier, eldre, unge par, singler osv.. I en storby finnes det noe for enhver smak: Det vrimler med museer, arkitektur, restauranter, bar, kafeer, severdigheter og et pulserende natteliv. Storbyreiser kan gå til allverdens storbyer. Berlin ligger ikke langt fra Danmark og er en svært interessant by å besøke; Den er både Tysklands hovedstad og selvstendig forbundsland og med sine 3,4 mill. innbyggere, parker, purker, innkjøpsmuligheter, fascinerende historie og kulturelle tilbud er Berlin en svært interessant hovedstad å dra på storbyreiser til.

Dra på storbyreiser og få store opplevelser

Du kan også velge å dra på storbyreiser til Paris; Paris er Frankrikes hjerte og blir av mange regnet for å være verdens senter, når det kommer til kultur og kunst. Det er i Paris du finner museet Louvre, Notre Dame, Triumfbuen, Le Centre Pompidou, Versailles, Eiffeltårnet og Sacre Coeur. Og for å få en litt annerledes opplevelse kan du lese Dan Browns verdensberømte “Da Vinci mysteriet” og oppleve de gamle bygningsverkene og turistseverdigheter med den amerikanske symbolforskeren Robert Langdons øyne… Det går også mange storbyreiser til Italias hovedstad, Roma. Den Evig Stad er bygget på syv høy, og liksom Paris er delt av Seinen, er Roma delt av Tiberen. I Roma kan du trå tilbake i historien og oppleve de mest fantastiske historiske bygningsverkene: Collusseum, Forum Romanum, Det sikstinske kapell, Peters Kirken og Pantheon. Roma er dessuten et sant matmekka og du kan nyte de mange italienske spesialitetene på en av de hyggelige restaurantene eller fortauskafeer. Mulighetene er mange; dra på storbyreiser og opplev verden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.