Storbyferie i Berlin

Ta på storbyferie i Berlin, byen ligger like om hjørnet og byr på uendelige opplevelser og severdigheter. Berlin er en dynamisk by med gamle bygninger og smale gater, samt moderne høyhus og spennende kultur.
Slappende av storbyferie i Berlin
Normalt knytter folk Berlin med musikk, demonstrasjoner, kunst og historie, men det er også gode muligheter for å ta på en slappende av og romantisk storbyferie i Berlin Det er fleste store parker og anlegg i byen. Den største parken er Tiergarten. Det kan man gå rundt og nyte omgivelsene, samt betrakte et stort utvalg av statuer og monument. Her kommer fleste berlinere på utflukt fra den indre byen, ligger og tar sol, spiser og hygger seg. Vil man bli skjemmet bort, byr fleste av de finere hotellene i Berlin på enestående wellnes-avdelinger, hvor man kan sitte i en sauna, svømme eller få alle slags massasje. Prøv eksempelvis varm oljemassasje eller sjokolademassasje. Har man lyst til å se Berlin fra en ny vinkel, er en seiltur gjennom byen en slappende av og behagelig opplevelse. Man har mulighet for å se de viktigste severdighetene i Berlin, og samtidig nyte et glass vin eller et godt måltid.
Designoppdagelser i Berlin
Er man interessert i arkitektur eller designer, er Berlin et opplagt sted å besøke. I denne dynamiske storbyen kan man finne fleste gamle pene bygninger, samt oppleve fascinerende moderne arkitektur. Gå ikke glipp av Berliner Dom, den pene barokkbygningen er en fryd for øyet, spekket med spennende detaljer, og den ligger, blant fleste andre interessante bygninger, på museumsjøen. Brandenbruger Tor er en av Berlins største attraksjoner og et godt eksempel på nyklassisk byggestil. Av moderne bygninger må bli Bauhaus-Archiv, Sony-senteren og ikke minst Daniel Libeskinds enestående bygning, som huser J?disches Museum Berlin nevnt. Berlin er grobunn for fleste unge designere og kunstnere, og i sidegatene over hele byen kan man ofte finne små designer- eller kunstbutikker, hvor man kan kjøpe unike designvarer til overkommelige priser. Det beste stedet, hvor man kan oppleve samtidskunst i Berlin, er Spandauer Vorstad området, for her ligger galleriene side om side. På en storbyferie i Berlin kan man få et inntrykk av byen, for senere å snu tilbake og lære den bedre å kjenne, for Berlin er en by, man aldri blir ferdig med.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.