Storbyferie i Amsterdam

Nederlands største by er annen enn coffee shops og Red Light District. Storbyferie i Amsterdam byr på alt fra hygge og romantikk til shopping og Europas beste kunstmuseer.

Med sine 1,2 millioner innbyggere, er Amsterdam Nederlands største by. Været er noenlunde som her, så det skal ikke være det du tar avsted for. Til gjengjeld har byen mye annet å by på.

Severdigheter i Amsterdam

Van Gogh-museet, Stedelijk museet for moderne kunst og Rijksmuseet med den imponerende Rembrandt-samlingen, gjør Amsterdam til en av Europas ledende kunstbyer. Det er til og med museer for f.eks. hasj og erotikk. Du bør dessuten legge turen forbi Jordaan-kvarteret og nyte utsikten fra Westerkerk-kirkens tårn.
Dessuten er Amsterdam en severdighet i seg selv. Med sine 160 kanaler og 1281 broer er byen som skapt til lange gåturer, og et godt alternativ til en romatisk ferie i Paris.
En storbyferie i Amsterdam, er likevel ikke bare for de kunstinteresserte og unge nyforelskede parene. Er du til shopping, er det rik mulighet for å få stilt lystent i noen av byens 10.000 butikker, og “festaberne” skal slå seg løs i nattelivet, som er blant Europas beste, og noe av det byen er mest berømt for. Og selvfølgelig bør du også oppleve en av de mange coffee shops og “distriktet med de røde lyktene”.

Billig storbyferie i Amsterdam

Prisnivået er noenlunde akkurat som i Danmark, men det er likevel mulig å få en billig storbyferie i Amsterdam. Tilbudet av pensjonat og billige hotell er stort. Les mer om hotell i Amsterdam her.
Som enten du reiser med fly, buss eller bil, er Nederlands største by ett av de billigste reisemålene i Europa. Nederlands nasjonale flyselskap, KLM, har ofte gode tilbud og hos lavprisselskapene er det lett å få en billig flybillett til Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.