Spennende København

København er en flott by for både unge og gamle, derom eksisterer ingen diskusjon. Man kan alltid finne noe morsomt å gjøre hvis man er på besøk der. Christiania, Strøget, Tivoli, mulighetene er mange. Sommer som vinter er det et yrende folkeliv på Strøget, man kan slå i hjel utallige timer der bare ved å sette seg ned på en benk og se på folk.

Eller man kan spise pølser fra en av de mange pølsevognene som er plassert over alt. Og når det gjelder pølser så er Danmark og København er mere enn røde pølser. Københavns pølsevogner har et stor utvlag. Kvaliteten varierer fra vogn til vogn, prøv flere til du finner din favoritt. Nydelige ristede mandler får man også kjøpt i Københavns gater. Søtt og godt.

Er man i København så bør man ta seg tid til en tur til Christiania også. Her bor og arbeider mennesker som ikke passer inn i en vanlig A4 tilværelse. Christiania er et lite hippiemuseum i seg selv og man kan handle varer og souvernirer der. Konditorier i København er noe annet enn konditorier flest i Norge. Kakediskene i Københavns konditorier er proppfulle av søte, ferske, deilige kaker, cupcakes og annet. Kakene er verdt et besøk i seg selv. Ostediskene i København er også meget mere velfylte enn norges ostedisker. Du får alle slags smaker, fra de mildeste ufarige oster til eksplosive smaksbomber som kan sette noen og enhver ut av spill en stund. Overnatting i København behøver ikke være noen dyr affære.

Overnatting og hotell i København

Det er ingen problem å få gode hotellrom fra 500 kroner og oppover. Men selvfølgelig, som over alt ellers i verden får man det man betaler for. København er ikke et unntak. Når man bestiller hotellrom er det viktig å se an flere hoteller før man bestiller. Bestiller man på internett kan man ofte få se bilder av hotellene og hotellrommene før man bestiller. Bildene kan gi et inntrykk av hva slags standard hotellet holder, men kan også lyve. Du får selvsagt se de beste bildene. Men de gir uansett en god pekepinn og kan med fordel brukes når man bestiller. I København finnes også rimelige hosteller og vanderhjem for den som ikke vil bruke mye av budsjettet på overnatting, standarden på disse tilsvarer prisen så undersøk så mye du kan før du bestiller.

Å reise til København

Å komme seg til København er raskt, enkelt og billig. Man kan velge mellom fly, båt, tog, buss hvis man ikke vil kjøre selv. Alle alternativene har overkommelige priser som gjør at man kan ta seg en tur til København uten at det behøver å koste alt for mye. Prisene på mat og overnatting er rimeligere enn i Norge så København er et godt alternativ til en norsk helgeferie.

God tur 🙂