Spar på å glemme hotellet

Hvor finner du de skikkelige hotellene, når det bare er få dager til du har ferie, og er det noe å spare?
Det kan godt betale seg å være i siste øyeblikk når du booker hotell. Det kan bli spart fleste penger, når du ser de riktige stedene.
last minute hotell
*
www.ratestogo.com
*
www.hotelclub.net
*
www.getaway.com
*
www.besthotelsnetwork.com

www.ratestogo.com er en av de hjemmesidene som tilbyr billige hotell, hvis du er sent ute. Hotellene er lette å velge ut fra sted, og det blir blant annet bilder vist samt hva værelsene inneholder. Det er de 4-5 stjernede hotellene som ofte kan bli spart mest på. Blant annet kan et fire stjernet hotell i Roma koster 780 kr. per natt, en uke før avreise, mens sine normale priser er knapp 2000 kr. per natt.
Hvordan fungerer det?
Det lyder jo urimelig billig at man kan spare så mye at det kommer ekstra utgifter i tillegg, men for hotellene gjelder det om å få fylt værelsene sine. Hotellene melder til ratestogo.com hvor fleste værelser de vil stille til rådighet og når. Så jo tettere hotellene kommer på dagen, jo billigere blir værelsene.
Ta med familien
Skal hele familien på fire stjernet hotell, blir det rask dyrt – noe som det selvfølgelig blir funnet alternativ til.
Du kan i stedet bo på vandrehjem/hostel, som er den billige utgaven av hotell, hvor man likevel fremdeles kan finne fine værelser til rimelige penger. Hostels tilbyr typisk sovesaler (dorm), enkelt og dobbel værelser, til alt fra kr. 50-500 avhengig av standard og sted.
Hostels
*
www.hostels.com
*
www.hostelbookers.com
*
www.hostelworld.com

Til høyre sees noen av de hjemmesidene hvor man kan bestille hostel kort tid før avreise, til billige penger. Det er også mulighet for å finne hotell til rimelige penger her.
Sightseeing
Når du har funnet det billige hotellet, er det også mulig å finne ut av noe som foregår på reisemålet. Her kan du med fordel finne landets eget hjemmeside, blant annet http://www.france.com/ , hvor det blir beskrevet turer, samt andre viktige ting om landet.
———————————
Hjemmeside
Webside
hjemmeside
———————————-

Verdt å vite
*
Om land

Dessuten gir de forskjellige hotell hjemmesider sightseeing tips, samt informasjoner om landet, så som hvordan du gjør, hvis du blir utsatt for tyveri eller sykdom.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.