Sørafrika-Reise til Sør-Afrika

Med en reise til Sør-Afrika er du nærest garantert en opplevelse for liv. Dette er landet som forener vestens servicenivå med den afrikanske kulturens åpenhet, og sammen med det gode været garanterer dette for en god ferie.

En opplevelse for livet

Hvis man bestiller en reise til Sør-Afrika skal man gjøre seg det klart at det blir en ferie utover det vanlige. Den Sørafrikanske kultur er svært vestlig inspirert på mange punkter, spesielt i byene. Men på reisen sin til Sør-Afrika vil man samtidig også oppleve de mange afrikanske kulturtrekk som gjør at det hel blir blandet sammen til en spennende cocktail som man blir nødt til å oppleve for helt å forstå.
Hvis man bor i byer som Cape Town og Durban vil man oppleve mye av den servicen man ville kunne forvente i et vestlig land. Faktisk kan man saktens dra på en reise til Sør-Afrika uten å bli konfrontert med den fattigdommen som en stor del av landets innbyggere lever under. Inne i selve byene kan man leve riktig godt for en rett billig penger. Så er flybilletten først betalt er reisen til Sør-Afrika en rimelig billig affære når man tenker på den kvaliteten forholdene har.

Sør-Afrika- Et reisemål med mange muligheter

Når man tar på reise til Sør-Afrika er det gode muligheter for å oppleve en riktig badeferie med lekre strender og godt vær. Men hvis man er interessert i landet og dets spennende historie er det også gode muligheter for å utforske dette. Mange ting fra apartheid tid er blitt laget til turistseverdigheter hvor man kan få et innblikk inn i en helt annen verden. Man kan også samtidig ta ut til noen av de stedene hvor man normalt ikke ville ta ut som turist, som f.eks. noen av de såkalte “townshipene” som er de slumområdene hvor en stor del av bybefolkningen lever. Her kan man oppleve en helt annen verden enn den luksusen man ser inne i byene. En verden som er fattig, men likevel virkelig livsbekreftende, da samholdet og livsviljen er enorm. Hvis man tar på en slik tur arrangert av et reisefirma er det imidlertid viktig at man ser seg godt for. Da viss firma er mer påskjønt enn andre blant de lokale. Man kan være sikker på at man får en mye bedre velkomst hvis man tar ut og snakker med folk ansikt til ansikt, i forhold til å sitte i en pansret buss og ta ut bilder gjennom rutene.

Viktig med forholdsregler på reise til Sør-Afrika

Når man tar på reise til Sør-Afrika er det viktig at man tar seg forholdsreglene sine omkring reisen. Sør-Afrika er et farlig land hvis man ikke tenker seg om, da mange mennesker er fattige og derfor også er villige til å ty til kriminalitet. Det er generelt en dårlig ide å bevege seg omkring alene. Samtidig skal man også tenke på ikke altfor åbenlyst å vifte med dyre smykker og kamera når man er i områder med fattigdom.
Selv om det kan være farlig er det utrolig sikkert hvis man tenker seg om. Den lokale regjeringen satser mye på turisme og det er derfor riktig mange sikkerhetsfolk i områder med mange turister, så som strender, museer og storsenter. Faktisk har man opprettet et spesiell turist politi, som har det ene formål å sikre turister en sikker reise til Sør-Afrika. Har man fått mot til å dra på en reise til Sør-Afrika kan du sjekke noen av våre artikler om billige flybilletter og kanskje finne en billig billett til dette spennende reisemålet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.