Sommerhusleie på Bornholm

Det er et vell av tilbud om sommerhusleie på Bornholm, og det er nesten synd å lure seg selv for en opplevelse for livet på Danmarks pene klippeøy: Her finner du storslått natur og spennende tilbud for enhver smak.

På Bornholm er det mulighet for å holde mange forskjellige typer av ferie: Som enten du er til aktive sykkelturer eller ynder å late seg ved stranden dagen lang, har Østersjøens perle helt sikkert noe å tilby nettopp deg. Mange starter planleggingen av ferien sin ved å undersøke de mange tilbud om sommerhusleie, som blir funnet på Bornholm. Tilbudet er stort, og det er mulig å finne billige sommerhus ved å søke på nettet – og husk; det skader aldri å være i god tid! Bornholm har noe å tilby for alle aldrer og temperament, og byr bl.a. på ikke mindre enn hel 3 golfbaner tross det at øya bare måler omkring 587 km2er.

Naturopplevelser med sommerhusleie på Bornholm

Med sommerhusleie på Bornholm har du mulighet for å oppleve den storslåtte bornholmske naturen og hvis du ferdes på sykkel eller til fots kommer du så tett på naturen som du ønsker. Det er et vell av vandreruter og sykkelstier, og det er også mulig å observere fugler eller tak på fisketur, hvis man nyter å ferdes i naturen. Når man er i sommerhus på Bornholm er man alltid tett på naturen. Det bornholmske klippelandskapet er storslått og blir opplevd best med fjellstøvlene på og det er også tilbud om bl.a. rappelling for de vågemodige.

Severdigheter på Bornholm

Når man benytter seg av sommerhusleie på Bornholm er det nesten et must å besøke de gamle, pene rundkirker, som er over 800 år gamle. Mange av dem er utstyrt med kalkmalerier fra mange forskjellige perioder, og kan by på spennende fortellinger om forgangne tider. Rundkirkene er hvitkalkete, og å betrakte dem i enten soloppgang eller solnedgang er en himmelsk opplevelse. På Bornholm finner du også Nord-Europas største borgruin, Hammershus, som bestemt også er et besøk verdt, hvis du holder av å fornemme historiens vingesus på nært lag. Østersjøens perle er rik på mange ting, og du vil utvilsomt føle deg beriket etter et opphold på Danmarks eneste riktige klippeøy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.