Slottsweekend

Kunne du tenke deg et helgeopphold i Danmark, så er en slottshelg kanskje noe for deg. Her kan du virkelig holde helgen din med stil, på ett av Danmarks pene slott. Det er en helt spesiell opplevelse, som du vil huske lang tid fremover.

Flere og flere av Danmarks pene slott, tilbyr nå en deilig slottshelg, hvor man kan slappe av og nyte de fantastiske bygningsverkene. På slottene får du et bilde av hvordan folk har levd i luksus, med mange tjenestefolk omkring seg. Du kan også se hvordan noe av denne luksusen fremdeles er opprettholdt den dagen i dag.

De fleste av Danmarks slott ligger fantastisk vakkert plassert. Ofte er naturen omkring et paradis av grønt, blomster og tre. Alt dette blir som regel passet av gartnere, og står derfor fantastisk flott. Dessuten ligger de ofte, også tett på hav eller purker, noe som kan gi helt utrolige utsikter fra rommen din.

Som regel ligger de tett på større byer, eller helt spesielle severdigheter. Det blir funnet også ofte mange severdigheter på selve slottet, og det er ikke unaturlig at slottet har eget museum eller/og bibliotek.

En slotsweekend er en ny og spennende måte å holde ferie på. Du opplever tingene på en helt annen måte, og bor i en helt spesiell form for luksus, som du ikke opplever andre steder.

Slottsopphold kan bli bestilt direkte ved henvendelse til slottet, eller på noen av turistbyråene rundt omkring i landet. De kan også bli bestilt direkte på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.