Skolereiser

Planlegg turer med din klasse og reis på skolereiser. Her er steder for enhver smak og man kan ofte bo på vandrehjem til en billig penge, og til og med få grupperabatt.

Du og klassen din har kanskje hatt et arrangement hvor dere har spart opp til en liten tur. Så nå er det tid å dra på skolereiser. Dere skal bare planlegge hvor turen skal gå hen.

Mange skoler tilbyr også de obligatoriske leieboerskoleoppholdene som normalt blir bestemt av den vedkommende skolen. Det blir funnet et hav av leirskoler samt vandrehjem rundt omkring i Norge og også Danmark.

Men som før nevnt hvis dere er så heldige selv å ha spart sammen penger til en tur, så kan man fritt velge såfremt pengene rekker til det. Det mest populære hos de unge for øyeblikket er skireiser. På nesten alle skisportssteder finnes det både skipister og snowboardbaner, samt mange andre aktiviteter.

Et alternativ er en hyttetur. Denne type reise gjør det mulig å utføre en masse aktiviteter utenfor, f.eks. ballspill, leirbål og skattejakt m.m.

Hvis man skal langt vekk og skal kjøre mye offentlige transportmidler, er det som tidligere nevnt en fordel å forhandle seg til en grupperabatt. Skolereiser er en stor opplevelse for elever som lærere, og det knytter ofte klassen tettere sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.