Sightseeing i London

Sightseeing

Den mest opplagte måten å nyte London på helt gratis – er å gå. I de sentrale områdene er det lett å komme seg rundt til fots.

Nettsiden London Walks har mange ideer til ruter for ulike spaserturer, og i tillegg har turistkontorene rundt om i byen massevis av forslag til individuelle sightseeingturer.

London er fylt med liv og røre hele året. Alle nabolag er forskjellige, og selv gater langt utenfor turistområdene kan være fulle av overraskelser.

Blir du sliten i føttene, er det heller ikke dyrt å hoppe på en London-buss. Du kan se utrolig mye fra en “double-decker”. Busslinjene 9, 11 og 15 kjører forbi mange av de sentrale attraksjonene.

Den billigste måten å bruke offentlig transport på i London er ved å forhåndskjøpe et Oyster Card, som er gyldig på buss, metro og trikk.

Jostein Pedersen anbefaler også Londons mange parker:

– London er en av verdens grønneste hovedsteder og setter sin ære i parkene. Hyde Park er den største og livligste, St James’ nær Buckingham Palace er kanskje den vakreste og i Kensington Park finnes lekeparken til minne om prinsesse Diana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.