Senior-reiser

En opplevelse for den eldre generasjonen: Senior-reiser er et spesielt tilbud til eldre mennesker; et tilbud, som gir mulighet for opplevelser i særklasse. Så hvis du har mot på å reise ut i verden, er det masser av gode opplevelser som venter.

En reiseopplevelse for eldre mennesker: Med seniorreiser er det sørget for alt; transport, innkvartering, aktiviteter og felles opplevelser. Det er ikke for sent å oppleve verden selv om man har nådd sin tredje alder. Senior-reiser er et tilbud til alle eldre om å reise på en komfortabel måte og mulighetene er mange; rundreiser, helseferier og temareiser er blant de mange forskjellige reiseformene man som senior har mulighet for å delta i. På seniorreiser er det oftest danske reiseguider, som greier eventuelle språkbarrierer mellom deg og lokalbefolkningen, arrangerer utflukter og i det hele tatt sørger for at du har det godt. Det er dessuten mulig å oppnå rabatter på utvalgte reiser hvis du f.eks. er medlem av &AE?ldre Sagen.

Å reise er å leve – særlig med seniorreiser

Statistisk sett er eldre mellem 65 og 74 år den aldersgruppen som reiser mye blant alle reisende, noe som vitner om at nettopp den aldersgruppen som seniorreiser henvender seg til, er svært aktiv og eventyrlysten. Senior-reiser er billigere enn mange andre typer reiser og gir bl.a. flybilletter med gode rabatter. Du kan oppleve en hvilken som helst verdensdel og ferietype, du ønsker og tilbudet er kjempestort: Irland, Kina og Hong Kong, Australia og Tasmania, cruise i det sørlige Karibia eller hva med en elefantsafari i det eventyrlige Kenya? En av de mange fordeler ved å reise med seniorreiser er at det er mulighet for kulturelle og gastronomiske opplevelser enten på eget hånd eller i fellesskap med de andre reisende. På seniorreiser blir knyttet det tette vennskap og den eldre generasjonen har mulighet for å bevise at bare fordi man har rundet de 65 eller 80 trenger man ikke å bruke all sin tid i en gyngestol.

1 comment for “Senior-reiser

Leave a Reply

Your email address will not be published.