Rutefly

I viss feriebyer kan du booke et rutefly, som kan ta med deg på en rundtur. Det hel gir et annet syn når man ser det fra oven, og det er en utrolig pen utsikt.

I viss land kan det være en fordel å booke et rutefly. Hvis du f.eks. drar til Afrika eller Australia, er det viss dyr, som det kan være vanskelig å komme tett på. Ved å leie et lite privatfly, kan du komme til å se det hel fra oven. I Afrika kan det f.eks. være vanskelig å finne en flokk elefanter, når man kommer kjørende i bil, men fra luften har man et helt annet utsyn, som gjør at du kan se det hel. Ut av vinduet fra et lite rutefly, kan du være med til å bestemme hva i skal bruke tiden til å se på, og det går noe raskere enn fra en jeep. Viss reisebyrå kan hjelpe deg med å finne fram til et firma, som leier den slags fly og ut en pilot. Noen ganger er det til og med mulig å arrangere det som en gruppe tur, så er man likevel også flere om å bestemme noe som skal skje, når man først er lettet.

Det er både fordeler og ulemper ved å se dyrene fra luften i forhold til på jorden. Når du flyr rundt i et rutefly, kan man ikke se alle detaljene, og det er ikke mulig å se de små dyrene. Så vil du gjerne tett på, er en safari nok bedre enn en flyvetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.