Rundreiser i Australia

Når du reiser på rundreiser i Australia kan du oppleve verdens minste kontinents store mangfoldighet: Landet er pent og imponerende, og du finner alt like fra naturopplevelser, storbyer, kunst og aktive opplevelsesmuligheter – så bare tak av sted!

Når du reiser på rundreiser i Australia, skal du være forberedt på å stifte bekjentskap med et kontinent, som byr på alt like fra den mest storslåtte og avvekslende natur, et liv fra den mest isolerte bushen til det mest moderne og imponerende storbylivet. I kystområdet ved Queensland har du mulighet for å oppleve regnskog, strand og fine små koralløyer. I det nordlige territoriet skal du legge veien forbi Ayers Rock, den røde steinen, som ligger plassert i det røde halvørkenområdet. Området byr dessuten på en vell av andre klippeformasjoner enn Ayers Rock, og den røde jorden og det øde landskapet er bestemt verdt å stifte bekjentskap med, før du drar videre på din australske rundreise. Den sørlige delen av Australia byr på vindistrikt, hvor den glimrende australske vinen blir produsert. Det er også i denne delen av Australia, du kan besøke øya Kangaroo Island, hvor du kan oppleve koalabjørner, pingviner og svært mer.

Rundreise med storbyferie

Sydney er en fantastisk storby, som du ikke må glemme å avlagt et besøk på en av rundreisene dine i Australia. Sydney har en fantastisk pen havn, som rammer inn Operahuset til perfeksjon. I Sydney vil du bl.a. ha mulighet for å dra på seiltur i Sydney Harbour og drikke champagne på en av de mange fancy restauranter. Litt over 100 kilometer utenfor Sydney finner duge Skjendsel Mountain, som er et svært varierte fjellområde, hvor du både kan vandre i kløftene, seile mellom fossene og svømme i de klare sjøene.

Kunst og aktiviteter i Australia

Når du tar på rundreiser i Australia har du også mulighet for å se den australske urbefolkningens, te aboriginsk, fantastiske og inspirerende kunst.
Hvis du liker å shoppe, skal du helt sikkert ta forbi Melbourne, som blir betegnet som Australias motemekka. Her kan du kjøpe tøy i alle prisklasser og få inspirasjon til neste sesongs største trender.
Mange reiser til Australia for å ta dykkersertifikat og når du har prøvd din første dykk, forstår du hvorfor. Kyststrekningene byr på et utall av muligheter for å gi deg de mest fantastiske opplevelsene: Great Barrier Reef er et utrolig pent korallrev, hvor du kan dykke og oppleve den mest vidunderlige verden under havet. I nasjonalparken Lamnington National Park har du mulighet for å tilbringe lang tid for billige penger, idet nasjonalparken har en campingplass, hvor du kan overnatte, hvis bare du har med telt og sovepose.

Utfordrende aktiviteter

Australia gir deg mulighet for å dyrke et vell av utfordrende aktiviteter, så hvis du ikke er til dykkerferie eller vandreturer kan du f.eks. prøve at bungeejumpe, riverstokk eller klatre. Australia er helt sikkert landet, du skal utforske, hvis du elsker å utfordre deg selv og dyrke forskjellige former for ekstremsport. Hvis du reiser om sommeren, er det vinter i Australia, og du vil derfor ha mulighet for å stå på ski og dyrke andre former for vinterssvartaktiviteter, mens det er sommer i Europa.
Du har mulighet for å kjøpe billige fly reiser til Australia på internett, så det er lett å komme av sted. Du kan velge selv å arrangere rundreisen din eller du kan kjøpe en av de mange pakkeløsningene, så du også her kan få like det, du etterspør. Når du tar på rundreiser i Australia, kan du få minst en drøm oppfylt!