Rundreise

Intet er penere enn en vakker gresk øy fra oven, så hvis du f.eks. skal til Kos, så bestill en rundflyvning der nede. Det er mange små firma som tilbyr det. Men det kan også bli bestilt hjemmefra via reisebyrået.

Paradis eller en pen gresk øy fra oven. Er du ikke redd for høyder, og liker du å se naturen i et annet perspektiv enn du normalt ser den, så ta en flyvetur. Med et rundsflyvningfirma kan du komme rundt og se sanddyner, enger, og hva den greske naturen, ellers har av pene ting å by på. En flyvetur over et gresk foss, eller den hvite sandstranden kan være noe så pen.

Så hvis du likevel overveier en ferie til den gresk øy, så kan det bare bli anbefalt at du prøver en rundflyvning, og ser det hel fra oven.

Er du alene på ferie, og syntes det er for dyrt å leie flyet alene, kan piloten muligens sette sammen deg med noen andre, som også skal ut og fly. På den måten blir det billigere. Er du i tvil om hvor du kan leie en rundflyvning, så prøv å kontakte resepsjonen på hotellet din, og så vil de sikkert kunne hjelpe deg til å finne et firma, som kan fly deg rundt.