Rundreise i Thailand

På en rundreise i Thailand kan du nyte landets allsidighet og pene natur til det ytterste. Du kan reise fra det fjellrike nord, gjennom det frodige sentrale Thailand, videre mot sandstrendene i sør. En rundreise i Thailand er en opplevelse for liv.
Rundreise i det nordlige og sentrale Thailand
På en rundreise i Thailand kan du nå å se det beste av landet. Lader man i Bangkok, er det, det mest naturlige stedet å starte. For å se de viktigste attraksjoner i Bangkok og for å oppleve stemningen i byen, blir det anbefalt å bruke minst 2-3 dager i Bangkok, hvor du ikke må gå glipp av Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun. Fra Bangkok kan man dra til det nordlige Thailand, til byen Ching Mai, hvor du kan nyte området og de pene jungelbevokste fjellene. Gå ikke glipp av Wat Doi Suthep tempel, som ligger i 1000 meters høyde på toppen av det bratte Doi Suthep fjellet. I Mae Hong Son-provinsen, i det nordlige Thailand , har man mulighet for å besøke stammefolk, eksempelvis Karen-folkets langhalser, hvor de går med messingringer rundt om halsen. Drar man til det sentrale Thailand kan man nyte det forholdsvis flate landskapet. Her kan man bo i en trehytte i ett av de små landsbyene og tak på hyggelige sykkelturer i naturen. I det sentrale Thailand kan man kjøre med dødens jernbane over den berømte broen over elven Kwai. Før man drar videre på rundreisen sin til det sørlige Thailand, skal man besøke Tiger tempel, hvor munkene passer på tigrene, hvem sin antall ellers er vikende, samt besøke Sai Yok og prøve elefanttreker.
Phuket og det sørlige Thailand
Det sørlige Thailand byr på fleste herligheter, men området er nok mest berømt for pene sandstrender. Phuket er ett av de mest populære turistmåla i Thailand, for her kan man ligge på stranden dag lang og feste vilt hele natta. Har man interesse for dykking er området omkring Phuket et godt sted for spennende undervannsopplevelser. Øyene i golfen, Ko Samui og Ko Phangan er også gode feriemål. På en rundreise i Thailand skal man ikke gå glipp av Nationalparken Khao Sok, for her kan man oppleve en del av landets peneste natur. Beveger man seg lengre mot sør, tettere på den Malaysiske grense, kan man besøke Hat Yai, en by, som byr på gode shoppingmuligheter, men ikke så fleste kulturattraksjoner. Det er fleste gode opplevelser å hente på en rundreise i Thailand, og disse her nevnt er bare er brøkdel av det man kan oppleve i smilens land.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.