Roma – Storbyferie i Roma

Dra på storbyferie i Roma og opplev imponerende severdigheter, det italienske kjøkkenet og italienernes sjarme, sol og varme, og fremfor alt det pulserende storbylivet.

Billig storbyferie i Roma

Det har aldri vært billigere å dra på storbyferie i Roma. Flyselskapenes harde konkurranse på lavprisrutene til Roma, har gjort det mulig å finne særdeles billige flybilletter til Roma. Billettene er nå så billige at det ikke kan betale seg å kjøre selv. Derved slipper man også for å skulle begå seg i den til tider hektiske trafikken i og omkring Roma. For den typiske turisten vil det være lettere å benytte seg av byens offentlige transportmidler (f.eks. t-bane, tog, buss eller trikk).
Roma byr på innkvarteringsmuligheter for enhver smak og pengepung. Like fra vill luksus på de dyre hotellene til de billigere hotellene og hostel. Det er også mulig å innkvartere seg på en campingplass i byens utkant. Les mer om hotell i Roma.

Severdigheter i Roma

Roma er en av Verdens “viktigste” storbyer. Vatikanstaten ligger i Italias hovedstad, og er hovedstad for den katolske verden. Nettopp i Vatikanstaten ligger Peterskirken og Peterspladsen, som SKAL sees når man er på storbyferie i Roma.
Roma var hovedstad i Romerriget, og det mest berømte levningen fra denne tiden er Colosseum, som er et gigantisk amfiteater som bl.a. ble brukt til gladiatorkamper.
Dessuten er Spansketrappen en av byens viktigste severdigheter og de historisk interesserte bør dessuten besøke Pantheon, som er et antikt tempel.

Storbyferie i Italia

Uansett om du velger storbyferie i Roma, Firenze, Milano eller en annen av Italias store byer, vil du få rik mulighet for å oppleve italienernes sjarme og det berømte italienske kjøkkenet. Unngå i den forbindelsen å velge de restaurantene, kafeer og lignende som henvender seg mest til turister. Så opplever du både bedre kvalitet og lavere priser.
Drar du på storbyferie i Italia i vår eller om sommeren, er det gode sjanser for sol og varme. Det blir frarådet likevel å ta avsted i august – dels fordi det kan være ulidelig varmt i denne måneden og dels fordi italienerne holder ferie selv på dette tidspunktet. Les mer om været i Roma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.