Reiser London

Du kan oppleve utrolig mye med reiser til London – byen har over 8 mill. innbyggere, et rikt kulturliv og en fascinerende historie. Opplev bl.a. Tate Modern og pariserhjulet London Eye på nærmeste lag.

Når du reiser London gjennom opplever du med det samme den spennende blandingen av forskjellige kulturretninger, tradisjon og fornyelse. Englands hovedstad er en fascinerende storby, som både byr på en interessant og blodig historie og et pulserende forretnings- og kulturliv. Reiser London byr på litt av hvert, så behovet for museum- og/eller pubbesøk har rik mulighet for å bli dekket. Englands hovedstad har tilbud til alle aldersgrupper og reiser London har gjennom tiden vært en kilde til inspirasjon for turister fra hele verden. Reiser London gir et spennende innblikk i hvordan kontrastene i en by kan være med til å forme den til en helhet.

Oplev reiser til London – som er noe for enhver smak

Det er en masse opplevelser å hente i den pene byen; man trenger bare å gå ut på gaten i byens gamle kjerne for å oppleve det imponerende synet av de røde dobbeltdekkerne, svarte taxier, den nyeste moten og de innstuderte kongelige opptog som blir ledsaget av fjerprydede hester, flagg og sabler. Når man besøker Englands hovedstad er det ensbetydende med en storslått opplevelse og en unik stemning av gammelt og ny i fin balanse: Gå ikke glipp av vaktskiftet ved Buckingham Palace, Tower of Londons uhyggelige historie og Speakers Corner i Hyde Park, hvor folk fremdeles samles om talene – og det er bare noen få av de stedene du skal oppsøke for å fornemme the tiden fashion London. Men glem ikke at reiser i Englands hovedstad også betyr nådeløs shopping, Rock Cirkus, musikalen Mama Mia og fantastiske restauranter! Reiser London betyr både en reise tilbake i tiden og et glimt av framtiden; gå ikke glipp av Londons mange muligheter, men besøk byen og la deg bli en del av dens puls, rytme og dynamikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.