Reiser Italia

Når man reiser igjennom Italia opplever man det italienske folkets vennlighet og imøtekommenhet, en unik stemning, store kulturelle opplevelser og – ikke å forglemme – den fantastiske italienske mattradisjonen!

Med reiser til Italia er man sikret en uforglemmelig opplevelse. Mange vender gang på gang tilbake for å gjenoppleve eller utforske nye steder og sider av den italienske kulturen. Man kan enten dra på bilferie, bussreise, charterferie, aktiv ferie eller storbyferie – med reiser til Italia er det et utall av muligheter. Å reise i Italia er å besøke hovedstaden Roma, å oppleve Toscana og den fascinerende renessansebyen Firenze, å besøke Sardinia og Sicilia, å seile i gondol i Venezias speilblanke vanngater, å oppleve landskapets variasjon og skjønnhet, å spise, sanse og nyte stemningen og la seg beruse og forføre av landets sjel.

Nyt livet med reiser i Italia

Italia er kjent for vin, mat, mote og kultur. Milano er et sann motemekka, som allverdens designere og moteentusiaster hvert år velfarter til i tusenvis for å oppleve og la seg inspirere. Kunst- og kulturbyen Firenze tiltrekker alle, som ønsker å oppleve renessansekunstens mest bemerkelsesverdige by. Det svært kjente vindistriktet Chianti er saken, hvis man elsker vin og vinreiser, mens hovedstaden Roma nesten er et must; en storby med en fascinerende historie og med sin helt eget stemning og puls. Her finner man de gamle romerske monumentene fra Romas storhetstid liggende side om side med moderne forretningsgater. Roma blir kalt også Den evige Staden og det er her du kan oppleve det imponerende Collusseum, Den spanske Trappen og det mest tradisjonelle romerske kjøkkenet – og det mest moderne. I Roma er det gode muligheter for shopping – som er noe for enhver pengepung – og på de mange markedene er det mulig å kjøpe alt mellom himmel og jord. Reiser i Italia er et fantastisk vell av muligheter; om man er til aktive sykkel- eller vandreferier, til luksus og ren avslapning eller noe midt i mellom, har dette landet helt sikkert en reise som passer nettopp deg perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.