Reisekamerat

Vil du gjerne ut å reise, men mangler du noen å gjøre sammen det med? Så finn deg en reisekamerat. Mange hjemmesider formidler kontakter – og tenk på at opplevelser bare blir bedre av at man er flere om å oppleve dem.

Uansett om du ønsker å dra til Asia, London eller hele verden rundt er det alltid artigere å være to – så hvis ingen i omgangskretsen din deler fascinasjonen din av østens mystikk eller ønsker å bli med på drømmereisen din til Kenya, er det bare å finne en reisekamerat. Som nevnt kan dette lett bli gjort på internett, men det er en god ide å møtes et par ganger før dere skal dra og avtale reisas forløp og se hverandre litt an. Bare fordi du og din mulige reisekamerat deler samme interesse for en eller flere bestemte reisemål, bør dere ikke dra avgårde hvis kjemien av en eller annen grunn mangler. Det er bedre å si fra før dere sitter midt i jungelen uten annet enn dere selv og løvene som underholdning. Derfor bør det første møtet med din mulige reisekamerat alltid bli avtalt som noe uforpliktende, så det ikke blir for vanskelig for dere å si fra eller bli sagt fra.

Finn reisekameraten din på nettet

Før deres felles reise er det viktig å få avklart det dere hver for dere har spesiell interesse i å oppleve og avstemme deres ønsker, så dere begge får det samme ut av reisen. Det er svært viktig, særlig på lengre reiser at man kan holde humøret oppe hos hverandre, så reisen blir en positiv opplevelse. En god reisekamerat er gull verdt – så hell og lykke med å finne ham/henne!

———————————
Hjemmeside
Webside
hjemmesider
———————————-

1 comment for “Reisekamerat

Leave a Reply

Your email address will not be published.