Ree Park – Ebeltoft Safari

Ree Park – Ebeltoft Safari

Skogene i Djursland høres umiddelbart ikke så spennende ut med tanke på safari, men når det er fylt opp med løver, geparder, ulver, bjørner samt andre betraktelig søtere dyr blir det straks mer interessant.

Stort mangfold fra (nesten) hele verden

Ree Park – Ebeltoft Safari har hentet dyr fra nesten hele verden til sin dyrehage, så spennet er virkelig stort. Her finner vi blant annet de afrikanske klassikerne løver, giraffer, nesehorn, struts og sebra, men også geparden som er sjelden å se i dyrehager.

Europeiske dyr er litt i undertall i Ree Park – Ebeltoft Safari; vi får se elg, bison, muflon og stork, men kommer på flere andre dyr fra våre hjemlige trakter som det ville vært spennende å se.

Asias skoger og jungel representeres blant annet av den røde pandaen, fiskekatten (katt som svømmer – frivillig!), otere, muntjak og mår.

En flokk med aper, fugler, esler og alpaca’er er noen av dyrene som vi finner bak innhegningene i ”Sør-Amerika”.

Til sist er også Nord-Amerika til stede med dyr som bison, sortbjørn, ulv, havørn og andre spennende dyr som for eksempel vaskebjørn og stinkdyr.

ebeltoft-lover ebeltoft-ulver ebeltoft ebeltoft-geopard

 

Store områder på Ebeltoft Safari

Dyrene i Ebeltoft Safari har god plass å boltre seg på, og med så mange dyrearter sier det seg selv at dyrehagen blir stor. Men selv om arealet er stort virker ikke spaserturen rundt i dyrehagen så lang – det blir jo tross alt mange stopp underveis og det er virkelig mye spennende å se på.

Det er også mulig å spare ”apostlenes hester” litt ved å ta en jeep-tur på ”savannen” i Ebeltoft Safari. Ikke bare sparer det bena litt, men dere kommer betraktelig tettere innpå dyrene.

Overnatting i Ree Park – Ebeltoft Safari

Det er mulig å leie tipi eller en safari lodge og overnatte i Ree Park – Ebeltoft Safari. Vi tipper det høyner opplevelsen, men vær obs på at dette ikke er direkte billig.

På Ferie i Danmark kan dere lese mer om Ree Park – Ebeltoft Safari

Ebeltoft

Ree Park – Ebeltoft Safari ligger kun 8 kilometer fra Ebeltoft sentrum. I Ebeltoft inviterer verdens lengste treskip, Fregatten Jylland, til en tur om bord med ett smell (når kanonene avfyres). Stemningen er litt roligere på Ebeltoft Glasmuseum som ligger ved siden av fregatten, men*ikke slik å forstå at det er kjedelig. Museet viser glasskunst fra mange av verdens ledende glasskunstnere og på verkstedet får dere se kunstnere i aksjon.

I Ebeltofts sjarmerende gågate ligger det en rekke gode spisesteder og de små museene Ebeltofts Gamle Rådhus, Farvergården og Siamesisk Samling.

Les mer om sjarmerende Ebeltoft på Ferie i Danmark.