Praha fly

Det er en god ide å dra til Praha med fly, da det er raskere og lettere. I byen er det utrolig mange severdigheter som du kan se. Dessuten er byen jo også fremdeles billig hvis du skal kjøpe med hjem noe.

Tsjekkia er kjent for den store elven Moldau, som går gjennom hele hovedstaden. Mange drar til Praha med fly for å komme på storby ferie, fordi den er billig og flott. Det er et stort marked, også kalt det “gule markedet”. Det er som et stort kremmermarked, som likevel har mye tøy og musikk. Er du til billig moteklær, og god musikk, så er dette markedet det store samlingspunktet for shoper.

En stor severdighet i denne prektige byen er Karl-broen. Broen er 520m lang, og for den ene enden er det to tårn hvor man derfra kan nyte en fantastisk utsikt. Mange av innbyggerne er katolske, og sine svært flott kirker er åpne, så du har mulighet for å komme inn og se den pene utsmykkinga, som er i bl.a. taket. Av de flott kirkene, er Tyn kirke en av de flotteste, og denne er også en stor turist attraksjon.

Les også om Praha her

Ved å dra til Praha med fly får du kortere transporttid, og dermed lengre tid til å gå rundt og nyte ferien. Er du ikke så mye til kunst og kultur, er de også så smått blitt berømte for kjøkkenet sitt, og spesielt er de populære for ølet sin. De kjente øl er Staropramen og Budvar-øl, og disse kan bli kjøpt flere steder her, hvis du vil opprettholde minnene derfra.

Med mindre du vil sitte ca. 16 timer i en varm buss så tak med fly til Praha når du skal oppleve den flott byen. Komforten i ett fly er for det meste også langt bedre, enn hvis man skal med tog eller buss.

Finn billig flybillett til PRAHA, Tsjekkia.
Hvorfor: Kulturby med gode shoppingmuligheter. Kveldslivet rundt bytorget og rådhuset er fargerikt. Dropp russiske dukkekopier i suvenirbutikkene. Oppsøk et dukkemakeri isteden. Dra på korkonsert på kveldstid.

Tips: Ta turen over Karlsbroen og besøk butikker, restauranter og kafeer her. Prisene er lavere og turistene er færre. Går du mot Nasjonalmuseet i Vaclavske Namesti, finner du merkeklærbutikker med gode priser.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *