Portugal i private omgivelser

For deg, som drømmer om selv å dekke opp til frokost på din eget solbelyste terrasse i Portugal, er det nå en mulighet. En initiativrik portugisisk kvinne har gjort det til leveveien sin å tilby dansk ferie i private omgivelser i hjemlandet sitt. Og det til og med uten boligen trenger koste en formue eller ligge langt fra strand og aktiviteter.

“En privat feriebolig er først og fremst for reisende, som ønsker en ferie, hvor de kan bo i omgivelser med plass, lys og luft i stedet for på et inneklemt hotellrom”. Slik sier Claudia Silva fra firmaet SunSeekers. Som de første i Danmark formidler SunSeekers private hytter, villaer og anledninger i Portugal til danske feriegjester, og på hjemmesiden, www.sunseekers.dk, er det mer enn 50 boliger å velge imellom.

———————————
Hjemmeside
Webside
hjemmeside
———————————-

“Våre hus, villaer og anledninger er både familievennlige og velegnede til en liten gruppe venner. Og så har de alle de fasilitetene norske leieboere etterspør, blant annet kjøkken, vaskemaskin og rengjøring inkludert. Dessuten har en del eget ha med terrasse, grill og privat svømmebasseng”, sier Claudia Silva, som er svært oppmerksom på å yte en personlig service både før og etter oppholdet.
Personlig informasjon og velkomstkurv

Som en utvidet service sørger SunSeekers for at alle leieboere før ankomst mottar enten personlig eller skriftlig informasjon om nettopp det huset de har valgt. I mange tilfeller er det eieren av huset selv, som overrekker nøklene og kan fortelle om husets historie og fasiliteter. Vel framme venter en velkomstkurv med litt brød og drikkevarer, og etter hjemkomsten blir alle kontaktet for å høre om huset og oppholdet levde opp til forventningene.

“Jeg tror at den personlige servicen er viktig, for at den enkelte skal føle seg velkommen og få likt det ekstra, som gjør en ferie i private omgivelser til noe særlig”, lyder det fra Claudia Silva. Prisene for en av SunSeekers private ferieboliger begynner ved 400 euro per uke, og i sommerperioden koster et typisk hus med plass til fire personer 1.400 euro for syv netter.

Landlige omgivelser

De fleste av SunSeekers hus ligger i Algarve. Regionen langs Portugals sydkyst er det perfekte reisemålet med behagelig klima året rund, pene strender og uendelige muligheter for aktiviteter. Særlig er golf et stort trekkplaster, og SunSeekers har hus og villaer til leie, som ligger ved noen av de beste golfbanene – og for øvrig alltid i grønne omgivelser, så selv ikke-golfspillere kan nyte det landlige sceneriet. Utover Algarve tilbyr SunSeekers også lekre leiligheter i sentrum av Lisboa og private hus i den nordlige delen av landet, liksom de kan hjelpe med billeie under oppholdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.