På sjekketur i Thailand

Det sies at de morsomste historiene ofte er selvopplevde og det kan jeg faktisk skrive under på. Ingenting er vel som å starte dagen med en historie med humor, ironi og sarkasme eller rett og slett bare finne en video man ler seg halvt ihjel av. Godt for både kropp og sjel.

Tenkte derfor å dele en liten selvopplevd historie her med dere. Dette skjedde for noen år siden. Jeg og en kamerat hadde bestemt oss for å dra på guttetur til Thailand, for vi hadde fått anbefalt dette av en annen kompis. Som sagt så gjort. Vi bestilte billett, satte oss på flyet og til phuket bar det. Den første kvelden skulle vi skikkelig slå oss løs og havnet etterhvert i en bar der det var rigget med scene og greier, så de skulle kjøre noe show senere på kvelden. Vi ble anbefalt å bli sittende til showet, for dette skulle visstnok være gode saker. Vi satt vel en helvtimes tid, så startet showet. Showet i seg selv var flott det, med kjempeflotte jenter kledd opp i regnbuens farger som svinset og svanset på scenen. Kompisen min ble særlig betatt av ei jente og bestemte seg for å gjøre et fremstøt etter at showet var ferdig og jentene hadde fått på seg normale klær.
Kompisen min kurtiserte denne jente noe innamri resten av kvelden. Susset og klemte på henne og spanderte uten måte.
Det gikk ikke bedre enn at jenta ble med kompisen tilbake til hotellet i de små timer og vi tok natta.
Ikke så lenge etterpå hørte jeg et helsiskes brøl fra naborommet, der kompisen var innlosjert og sprang ut for å se hva det var som skjedde.
Man skulle jo tro at han hadde funet en kobra eller noe i senga .. og det skulle jo vise seg at det ikke var så langt fra sannheten.
Når jeg kom ut så jeg bare ryggen av jenta som ble med kompisen på rommet. Hun var i fullt firsprang ut fra hotellet og kompisen stod tilbake og så ut som han nettopp hadde sett den avskyelige snømannen fra himalaya. De som har vært i Thailand tidligere kan sikkert gjette seg frem til hva som hadde skjedd. Ganske riktig viste det seg at denne flotte jenta slettes ikke var noen jente, men hadde hele ballehånka fullt inntakt.
Man slipper vel å si at kompisen min var mer forsiktig når han skulle kurtisere jenter resten av turen.