Oppdag verden med mer penger for reise!

Verden er et stort sted, mye større enn det vi sannsynligvis tror. Det er noe med det at vi ser forskjellige byer og kulturer på tv og tror at vi «kjenner» dem. Men det er langt i fra tilfellet, og det er mye ukjent for oss der ute, uansett hvor du kommer fra. Du kan være bereist samtidig som du rett og slett ikke vet så mye. Og det beste å gjøre er å reise, mer enn du har gjort og kanskje til litt mer ukjente og uvanlige plasser. Da får du i det minste en genuin opplevelse, i stedet for å ha brukt programmet til reiseoperatøren.

Det er noe vi vil tørre påstå er verdt bortimot alt mulig, for man vil jo gjerne utvide og utvikle seg selv som menneske. Og det å sitte ved PC-en eller se på tv kommer ikke til å hjelpe deg så mye. Så om problemet er for eksempel penger så se her, for hva slags alternativ du har, og hvor fort du kan komme deg på flyet. Alternativer finnes alltid og man vil jo gjerne utforske alle muligheter som kanskje finnes. Kanskje kan Matchbanker hjelpe deg med det.

Låneksempel – LoanScouter: DigiFinans – Eff. rente: 14.9%, beløp: 65.000 kr. o/5 år. Etabl.geb.: 950 kr. Kostnad: 28.730 kr. Totalt: 93.730 kr.

Om du ikke vet hva Matchbanker er så er det noe så simpelt som en sammenligningsside for långivere. Det vil si at det ikke er Matchbanker selv som innfrir din lånesøknad, men at de heller sender deg videre til banker som kan være villige. Du velger hvor mye penger du vil låne og tilbakebetalingstiden, hvor du deretter får svar av de bankene som er villige. Så er det opp til deg å velge, men du bør ta en titt på vilkårene før du velger den som gir deg mest penger.

Så er du i gang!

Deretter, om du velger å akseptere et tilbud, er det på tide å se etter potensielle reisemål. Husk, forsøk å ikke avgrens deg selv til et spesifikt kontinent eller en type kultur. Ikke vær redd for at du ikke kan det lokale språket, kan du engelsk er det gode sjanser for at du kan navigere deg. For å si det sånn, du kan dra til Madrid som er en millionby og få snakker engelsk. Så er det stort forskjell om du heller drar til Lima i Peru, eller kanskje Adis Ababa i Etiopia? Selv om Etiopia kanskje er et dårlig eksempel da engelsk blir veldig mye brukt. Poenget vårt er at man ikke bør dra med en forutinntatthet, og heller velge basert på andre aspekter som interesserer deg.

Så avhenger det også litt på hva slags type du er. Liker du for eksempel fotball kan du kanskje dra til Buenos Aires for å se rivaloppgjøret mellom Boca Juniors og River Plate. Om du liker dyr er vel egentlig hele verden et potensielt reisemål. Alle som leser dette har vel sine egne drømmereiser i tankene og steder som de kanskje aldri har innbilt seg at de kunne kommet seg til. For mange er Bora Bora et slikt sted, og faktisk begynner det å haste litt om man vil oppleve noe av det mest eksklusive på denne jorden. På grunn av global oppvarming og at havnivået stiger er det ikke sikkert at Fransk Polynesia er her om noen år.

Bora Bora

Så hvorfor la sjansen slippe gjennom fingrene dine? Selv om du muligens må ta et lån kan den tiden du er på ferie motivere deg i lang tid fremover. Og har du en god jobb med en trygg inntekt er det noe du kan betale tilbake også. Så får man rett og slett finne ut av prioriteringene man har i livet!