Oliver! i Theatre Royal Drury Lane – London

Theatre Royal Drury Lane
Theatre Royal, Catherine Street
WC2B 5JF

Cameron Mackintosh presenterer sin triumferende nye oppsetning av Lionel Barts mesterverk Oliver!, det sist ble oppført på Palladium i 1994, på Theatre Royal på Drury Lane. Oliver! er en av de mest elsket engelske musikalene, og den vekker Dickens’ tidløse personer til live med sin alltid populære historie om gutten, som ba om mer.

Den nye produksjonen på Theatre Royal på Drury Lane er mer spektakulær enn noensinne før med en rolleliste og et orkester på mer enn hundre mennesker. Den oppsiktsvekkende musikken er fylt med Lionel Barts uimotståelige sanger, herunder Food Glorious Food, Consider Yourself, Youve Get to Pick-a-Pocket eller Two, Id Do Anything, Oom Pah Pah, AS Long As He Needs Me og mange flere.

Ruper Goold (fikk prisen som beste regissør ved Olivier Awards 2008) gjenoppfører Sam Mendes anerkjente produksjon, og sammen med den Tony award-vinnende regissør og koreograf Matthew Bourne vil han gjøre bruk av hver eneste en tomme av Londons største musikalscene med enda mer oppsiktsvekkende kulisser av Anthony Ward.

Vær den første til å få billetter, så du ikke trenger å bli lommetyv for komme inn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.