Nordmenn foretrekker Thailand

Thailand har vært et noe ustabilt land, med regjeringsskifter, opptøyer, naturkatastrofer og indre uro de siste årene. Likevel ser det ut som om nordmenn generelt har lagt landet til elsk og fortsetter å reise til smilets land. Noe må det da være med dette landet som får folk til å returnere gang på gang og som får de som aldri har vært der til å sette det på toppen av sin ønskereisemålsliste? Selvsagt er det noe.

Thailand er så unikt på mange måter. Man finner absolutt alt hva man ønsker utav et godt ferieopphold. Ønsker man late dager på en nesten folketom strand kan man finne dette. Ønsker man elefanttrecking i jungelen er ikke det noe problem. Man kan bo i en hytte i skogen, i telt på stranden eller i et overdådig hotell i en hovedstatdsmetropol. Thailand er landet med kontraster. Man finner noe som passer for alle, enten du er gammel eller ung, liker strand eller skog, vil ha en aktiv ferie eller late dager. I Thailand finner du alt, og mere til.

Da er det ikke så rart at Thailand nesten er nordmenns reisemål nummer en. For trass i at landet har hatt sine problemer vil du som turist alltid bli tatt vare på i landet, alltid finne et varmt smil og billige ting å handle. Det thailandske kjøkken er i verdensklasse og service er ikke et fremmedord, som så mange andre ferieplasser. Til de som fremdeles ikke har vært i Thailand er det bare å si at man har gått glipp av en utrolig plass. Kanskje din neste feie blir til Thailand?