Miniferie i Paris

Dra på en miniferie i Paris og nyt sammen den romantiske byen med kjæresten, eller opplev kulturen med vennene. På en miniferie kan du gå en tur langs Seinen, nyte utsikten fra toppen av Eiffeltårnet eller feste hele natta i latinerkvarteret.

Miniferie i magiske Paris

Paris er en opplevelse i seg selv. Her er severdigheter på hvert et hjørne, og derfor kan det være fornuftig å planlegge på forhånd hva man vil foreta seg under oppholdet, og på den måten få fullt utbytte av de dagene miniferien varer. Paris er et svært romantisk sted. Her kan man dra på spaserturer langs Seinen og betrakte den storslåtte Notre Dame kirke. I det samme området kan man treffe tegnere, som tegner av et bilde deg ganske billig. Når man er på en miniferie i Paris, skal man ikke lure seg selv for en tur opp i Eiffeltårnet, her kan man nyte utsikten over hele Paris (velg en dag med godt vær). Triumfbuen er også et imponerende syn, den ligger for enden av Champs-Elys?es, den brede bulevarden, hvor man kan shoppe løs. Hvis man skal shoppe billig, skal man besøke verdens største loppemarked Porte de Saint-Ouen i den nordlige delen av Paris. I det femte distriktet i Paris, det såkalte latinerkvarteret, kan man gå i snodde middelaldergater, oppleve den sjarmerende markedsgaten Rue Mouffetard, eller sette seg ned på en av mange fortauskafeer og smake franske spesialiteter. Latinerkvarteret er også stedet å ta hen, hvis man vil oppleve nattelivet i Paris. Hvis man har med barna, er det alle tiders ide å bruke en dag i Disneyland, det ligger få kilometer øst for Paris. Her er det man sikret en magisk dag for barn og barnslige sjeler. Her kan man prøve utallige forlystelser og møte de klassiske tegnefilmfigurene.

Fly til Paris

Man kan kjøre til Paris eller ta av sted med buss, tog eller fly. Når man tar på en miniferie i Paris, kan det bli anbefalt å fly, fordi det sparer en masse tid. Det er mange reisebyrå, som selger flybilletter og pakkereiser til Paris. Her kan du finne billige flybilletter, og hvis du er klar til å reise med det samme, er restplasser et svært billig alternativ. Paris, byenes by, kan man besøke flere ganger, samt oppleve noe ny hver gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.