Miniferie i Berlin

Dra på miniferie i Berlin og opplev denne fascinerende byen. Gå rundt i Berlin og opplev den særlige atmosfæren, opplev det moderne Berlin, men gå ikke glipp av de historiske severdighetene Berlin byr på.

Opplev Berlins atmosfære

Drar man på miniferie i Berlin, kan det bli anbefalt å bruke en dag på bare å gå rundt i byen og oppleve den berlinske stemningen. Det er noen firma, som byr på guidet gåturer i Berlin, hvor man kan få mer å vite om byens historie, mens man nyter synet av byen, og de severdighetene man passerer. Har man ikke lyst til å gå rundt hele dagen, blir tilbudt det også sykkelturer med guide. En annerledes måte å se byen på, er å seile, og her kan man i ro og mak nyte byens severdigheter fra vannsiden. Man kan selvfølgelig ikke se det hel på en dag, men på en heldagsgåtur kan man nå å se de fleste av Berlins viktigste severdigheter. Etter en god dag med omvisning, kan man ta ut å spise på en av Berlins fantastiske restauranter, og deretter oppleve den berlinske klubbscenen.

Er barna med på miniferie i Berlin?

Har man med barna på en miniferie i Berlin, skal man ikke bekymre seg om at de kommer til å kjede seg. Ta med barna inn for å se Onkel Philipps Spielzeugwerkstatt. Det er et lite sjarmerende leketøysverksted, og kommer man om bak ved, kan man se en fantastisk samling av DDR leketøy, den er ikke så stor, men til gjengjeld svært interessant, særlig for barna. Omkring Kollwitzplatz i Prenzlauer Berg finnes det gode barnevennlige restauranter og artige lekeplasser. Zoologiske hager er alltid et hit hos barna, og i Berlin finnes det et par stykker. Den største er Tierpark Berlin i Friedrichsfelde. Museumsbesøk er nok ikke det, som underholder barna mest, men et besøk på Deutsches Technikmuseum er garantert morsomt for barn, for det får de lov til å delta i spennende eksperiment. En tur opp i Fernsehturm er en opplevelse for store og små, for her kommer man opp i cirka 365 meters høyde. I tårnet er det en roterende kafe, hvor de voksen kan slappe av, mens de små sauene en kake eller is, mens man ser ned på Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.