Malaga fly

Har du en drøm om å komme til Spania så kan det bli anbefalt å dra til Malaga med fly. Selve by er enda uberørt av masseturismen, så du har mulighet for å oppleve den ekte stemningen.

Den mest berømte innbyggeren i Sørspania noensinne er Pablo Picasso, og atskillige galleri viser arbeidet hans. Viss steder kan du bestille blir turguidet når du drar til Malaga med fly. Ved hjelp fra en turguide, er det mulig å komme ut og oppleve de mest attraktive stedene, og se de kulturelle bygningene som ligger her. Utover kulturen sin, har de også en park, hvor man kan se de usedvanlige flott kalksteinene. Elektrisitet Torcal Park er et område på 17 kvadratkilometer. Da selve byen ikke er berørt av turister, som så mange andre byer i området, er det mulig å sitte og nyte en kopp kaffe på en liten gate kafe, uten at alle dem som sitter det er turister. Utover det stille bylivet skulle maten sin smake utrolig godt, og det er noe for en hver smak.

Utover selve byen, så er stedet kjent som et turistmål. Sørspania har noen praktfulle strender, hvor du riktig kan bli solbrun, og mange av byene er også fylt med turister. Her er rikelig med severdigheter og spennende aktiviteter.

Det kan for det meste alltid best svare seg å søke etter reiser på nettet. Husk å sammenligne de forskjellige selskapenes priser på en reise til Malaga med fly. Det kan nemlig være mye å spare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.