Luksusferie – Les om luksusferier her

Luksusferie til Rhodos

Lindian Village er bygget som en gresk landsby og ligger ved en flott grovkornet strand. Øya kan også by på kulinariske spesialiteter og et rikt natteliv. Rhodos beskrives som en av de store klassiske favorittene i den greske øyverdenen, og et av de mest populære reisemålene for oss nordboere. Øya har mange interessante minnesmerker fra middelalderen. Deriblant de romerske termene i Kalithea, som i dag er restaurert og til benyttelse for alle.

Rhodos kan også by på flotte strender, greske kulinariske spesialiteter og et rikt natteliv.

På sydspissen av Rhodos ligger hotellet Lindian Village, like i utkanten av stemningsfulle Lardos og ikke langt fra den mer velkjente byen Lindos. Lindian Village er bygget som en gresk landsby og ligger stille til rett ved en flott grovkornet strand. Rommene og suitene er fordelt på mange små hus omringet av frodige haver.

? Dette er ypperlig for de som søker fred og ro, personlig service og et stabilt klima. Hotellet holder høy standard og tilbyr mange gode barer og restauranter. Dette innbydende stedet passer for både par og barnefamilier, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Lindian Village har 102 rom, deriblant 33 suiter med privat svømmebasseng og hage. Hotellet har også 16 juniorsuiter med privat balkong og boblebad. Når du blir sulten, kan du velge blant fem ulike gourmetrestauranter, eller du kan slukke tørsten i en av de tre forskjellige barene.

Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Rhodes International Airport.

Fly tur/retur Oslo-Rhodos med Norwegian, samt åtte netter på Lindian Village i Mediterranean Classic rom, koster 10.730 kroner pr. person. Priseksempelet gjelder for reise og opphold frem til 30. juni 2008.

Luksusferie til Madeira

Langt utenfor Portugals kyst finner vi den frodige perlen Madeira. Her ligger et av verdens flotteste hotell, med service og fasiliteter som de fleste bare kan drømme om.
Atlanterhavets frodige perle, Madeira, er en vakker øy som ligger for seg selv langt utenfor Portugals kyst. Her kan turister nyte et behagelig klima året rundt, vill natur og fantastisk blomsterprakt.

Øyas mangfold lokker mange forskjellige typer reisende. Foruten naturrikdommen finnes en rekke sportsmuligheter som fjellklatring, sykling, golf, dykking, ridning og seiling. Øya er også kjent for sin karakteristiske Madeiravin, og spesielt anerkjent for sine gode fiske- og skalldyrsrestauranter. De fleste av disse ligger i hovedstaden Funchal.

Reid?s Palace ligger rolig tilbaketrukket i subtropiske hager, kun fem minutter fra sentrum av Funchal og 15 minutter fra flyplassen. Omgitt av moderne komfort i Anglo-Portugisisk tradisjon reflekteres den høye standarden som har gjort Reid?s Palace til et hotell i særklasse. Rommene er nyrenoverte og balkongene eller terrassene har nydelig utsikt over de frodige hagene og Atlanterhavet.

? Omgivelsene er svært romantiske og et yndet sted å nyte rolige dager både for par og familier. Siden 1891 har Reid?s vært kjent som et av verdens flotteste hotell, med service og fasiliteter som de fleste hotell bare kan drømme om. Alle rom og suiter er i duse farger som gir en luksuriøs og elegant atmosfære. Samtidig er den tradisjonelle stilen bevart, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Høyt beliggende, med spektakulær utsikt over Funchal og Madeiras flotte natur, ligger den Zen-inspirerte oasen Choupana Hills Resort & Spa. Her kombineres estetisk arkitektur og innovativ design. Hotellet har et lekkert spa, innendørs og utendørs svømmebasseng, hamam (dampbad) og sauna. Choupana Hills har også to barer og en moderne Portugisisk fusionrestaurant.

Fly tur/retur Oslo-Funchal med Tap Air Portugal, samt syv netter på Reid?s Palace, koster fra 15.180 kroner pr. person i delt dobbelt rom. Fly tur/retur Oslo-Funchal med Tap Air Portugal, samt syv netter på Choupana Hills Resort & Spa, koster fra 11.940 kroner pr. person i delt dobbelt rom. Prisene gjelder for reise/opphold i juni 2008.

Luksusferie til Kypros

Luksushotellet Anassa på kjærlighetsøya Kypros skal ha en beliggenhet som er en dronning verdig.
Ifølge gresk mytologi ble kjærlighetsgudinnen Afrodite født av havets skum ved Paphos. Enkelte omtaler derfor Kypros for kjærlighetens øy.

På sydvestsiden av Kypros finner vi den sjarmerende havnebyen Paphos, som i gresk-romersk tid var øyas hovedstad. En av de mange severdighetene i byen er ruinene etter den romerske guvernørens palass, kledd med vakker mosaikk.

? I fiskehavnen finnes en rekke uterestauranter og tavernaer som serverer dagens fangst. Foruten gode spisesteder finnes både opera, kunstgallerier og kino i byen. Du har også golfbaner i nærheten. Med direktefly fra Oslo til Kypros i sommer er dette et ideelt reisemål for store og små, med godt klima og luksuriøse hotell, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

På Akamahalvøyas vakre strand nordvest på Kyros ligger luksushotellet Anassa. Navnet betyr dronning på klassisk gresk, og det sies at beliggenheten er en dronning verdig. Historien skal ha det til at det var nettopp her Afrodite så Adonis, den vakre unge guden, for første gang. Hotellet byr på fantastisk utsikt, deilig mat og Thalassa Spa.

Søsterhotellet Almyra har barnefamilier som sitt spesialområde. Omgitt av en have, og med god utsikt til havnen, ligger Almyra vakkert til med gangavstand til oldtidsbyen Dionysos og andre attraksjoner. Hotellene har fire restauranter og to barer.

Anassa og Almyra ligger 90 minutter med bil fra Larnaka International Airport og 35 minutter fra Paphos Airport.

Fly tur/retur Oslo-Larnaca med Norwegian, kombinert med syv netter på Anassa i Garden Studio Suite, koster fra 17.670 kroner pr. person. Fly tur/retur Oslo-Larnaca med Norwegian, kombinert med syv netter på Almyra i Garden view rom, koster fra 8.310 kroner pr. person. Priseksemplene gjelder pr. i dag for avreise 3. juli 2008.

Luksusferie til Toscana

Amorøs engelskmann bygget et kjærlighetsrede til sin venninne. I dag kan hotellgjestene nyte resultatet, som også utmerker seg med en stjerne i Michelin-guiden.
Toscana er et yndet reisemål for mange nordmenn, enten du liker fantastiske vinranker og olivenlunder eller byer som Firenze, Pisa eller Sienna. Denne italienske regionen er viden kjent for sitt vakre landskap.

Halvannen times kjøring nord for Roma finner vi Porto Ercole på halvøya Argentario, helt syd i Toscana.

Il Pelicano er bygget av en engelskmann på 1960 tallet. Hotellet, som i utgangspunktet var et privat hjem, ble bygget som en kjærlighetsgave til hans amerikanske venninne. Hun valgte dette stedet ettersom det minnet henne om deres første møtested, Pelican Point i California.

? Omringet av gamle oliventrær og sypresser ligger hotellet og dets hytter i en stor hage som leder ned mot sjøen. Her kan besøkende glede seg over en fantastisk utsikt utover Middelhavet og kysten, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Il Pelicano består av 50 individuelt dekorerte rom i den sentrale hotellbygningen, og seks steinhytter i hagen bak hotellet. Her finner vi også en restaurant med ?n stjerne i Michelin-guiden, og en vinkjeller med et enormt utvalg. I baren på terrassen kan du nyte et glass mens du beundrer utsikten.

? Nede ved sjøen har de bygget opp et område med badestoler og fine bademuligheter. Stedet passer for par og voksne familier med barn over 12 år. I området er det muligheter for å spille golf og tennis. Ridning og vannsport er andre aktiviteter, avslutter Karlsen.

Fly tur/retur Oslo-Roma med SAS, kombinert med fire netter på Il Pelicano, koster fra 13.875 kroner pr. person i delt dobbeltrom. Priseksempelet gjelder for reise i perioden frem til og med 14. september 2008.

Luksustur til Algarvekysten

? På en klippe med fantastisk utsikt over Atlanterhavet ligger Vila Vita Parc ? et av de vakreste steder i verden.
Algarvekysten i Portugal har i en rekke år vært et meget populært reisemål hvor ferierende kan glede seg over flotte strender mot Atlanterhavet. Portugal er også kjent for god mat og god vin, samtidig som prisene er relativt gunstige i forhold til Norge.

Sjømat er en spesialitet på Algarvekysten, og restaurantene Paraiso de Montana og Arte Nautica nevnes ofte som noen av de beste. Sistnevnte er drevet av det barnevennlige luksushotellet Vila Vita Parc Resort & Spa.

? På en klippe med fantastisk utsikt over Atlanterhavet, med egen hvit sandstrand, ligger Vila Vita Parc ? et av de vakreste steder i verden. Dette luksushotellet er som en maurisk landsby med nesten 200 rom, suiter, familiesuiter og leiligheter. Beliggende i en stor park og sjarmerende innredet i hjemmekoselig stil, gir stedet trygge omgivelser for aktive barn, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Her finner du åtte ulike restauranter, en barneklubb, minigolf, tennis og tre basseng, hvorav et er oppvarmet. Du kan også prøve ulike vannsportaktiviteter eller prøve deg på et slag golf på en av golfbanene i nærheten.

? Hesteridning og sykkelturer er også mulig. Hotellet har selvfølgelig eget treningssenter og spa, så alt ligger til rette for den perfekte familieferie, avslutter Karlsen.

Fly tur/retur Oslo-Faro med Norwegian, kombinert med syv netter på Vila Vita Parc koster 16.820 kroner pr. person i et tomannsrom. For en familie på to voksne og to barn i 2 x Garden view rom koster fra 59.995 kroner. Priseksempelet er basert på avreise i juni 2008.

Luksusferie til Mallorca

Mallorca er mye mer enn grisefester og fulle nordmenn. Pengesterke turister kan nyte flere av øyas romantiske perler.
Mallorca har lenge vært et populært reisemål for mange charterturister. I flere tiår har nordmenn og svensker sett på øya, som ligger i Middelhavet like utenfor Spanias østkyst, som et yndet reisemål.

Den siste tiden har derimot Mallorca fått en etterlengtet oppgradering. Dagens turister kan glede seg over flotte hoteller, vakker natur og et pulserende byliv. Hovestaden på øya er Palma de Mallorca, som også er hovedstad i regionen Balearene.

? Hospes Maricel ligger i nydelige omgivelser nær Palma by og har suverent god service. Hotellet er stilig og moderne innredet i et totalrenovert, romantisk gammelt herskapshus. Selv om stedet ikke har sandstrender, kan Middelhavet likevel nytes fra hotellets badeplattform, med basseng og fantastisk utsikt. Nyt late dager med god mat, massasje og shoppingturer inn til Palma. Dette er et av våre mest populære hotell, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Alternativt kan du prøve La Residencia. Hotellet beskrives som en av Mallorcas virkelige perler, flott beliggende ved foten av øyas fjellområder. La Residencia er bygd av lokal stein i tradisjonell stil og glir perfekt inn i de lokale omgivelsene. Standarden er gjennomgående svært høy.

? Både rom/suiter, restaurant, SPA og utearealer vil tilfredsstille den mest kresne gjest. Hotellets SPA er rangert som et av de beste hotell-SPA i Europa. For den aktive tilbys tennis, sykkelutleie, yoga, Tai Chi and Aqua-aerobic. La Residencia har en rolig og avslappende atmosfære og er absolutt stedet hvis du vil ha noen rolige dager langt borte fra hverdagens mas, avslutter Karlsen.

Hospes Maricel ligger 25 minutters biltur fra Palma de Mallorca International Airport. Hotellet bistår gjerne med limousinservice. Fra flyplassen til La Residencia tar det 40 minutter med bil.

Fly tur/retur Oslo-Mallorca med SAS, kombinert med syv netter på Hospes Maricel koster fra 16.330 kroner pr. person i delt dobbelt rom. Fly tur/retur Oslo-Mallorca med SAS, kombinert med syv netter på La Residencia koster fra 18.935 kroner pr. person i delt dobbelt rom.

Priseksempelet gjelder for avreise i perioden 1. juni til 15. oktober 2008.

Luksusferie på Den franske riviera

Beliggende på en klippe med spektakulær utsikt over C?te d?Azur og Middelhavet finner du intime Ch?teau de la Ch?vre d?Or.
Nå som det våres her i landet og 17. mai nærmer seg er det allerede sommer på Den franske riviera. Kystlinjen, som har et hyggelig klima både vår, sommer og høst, er et yndet reisemål for svært mange.

Små pittoreske landsbyer og fasjonable byer avløser hverandre. Oppe i fjellene like bak kyststrekningen ligger flere hyggelige landsbyer, deriblant middelalderlandsbyen Eze.

? Beliggende på en klippe med spektakulær utsikt over C?te d?Azur og Middelhavet finner du intime Ch?teau de la Ch?vre d?Or. Bygget inn i bymuren omringet av duftende jasmin, bougainvillea og roser skaper hotellet en helt spesiell atmosfære. Ch?teau de la Ch?vre d?Or er veldig romantisk, og er et utmerket valg for par, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Ch?teau de la Ch?vre d?Or har 34 rom, fordelt på 31 vanlige rom, to suiter og en Presidential suite. Hotellet lokker med fitness senter, badstue, svømmebasseng og utendørs boblebad. Ønsker du å utforske de gastronomiske mulighetene, kan du booke bord på La Ch?vre d?Or, hotellets smakfulle restaurant som er hedret med to stjerne i Michelinguiden.

Fly tur-retur Oslo-Nice med SAS på økonomiklasse, kombinert med tre netter på standard dobbeltrom på Ch?teau de la Ch?vre d?or, koster 6.250 kroner pr. person. Ønsker du å være der i syv netter, koster det 11.230 kroner pr. person. Du må betale et tillegg for rom med havsutsikt.

Fra Nice International Airport tar det deg 30 minutter å komme frem til Ch?teau de la Ch?vre d?Or.

Luksusferie til Portugal

Utenfor Lisboa finner vi et område som har vært et yndet tilholdssted for kongelige, adelige og kunstnere.
Som reisemål kommer Portugal ofte i skyggen av storebror Spania. De siste årene har derimot turismen fått en stadig økende betydning for landets økonomi.

En halvtimes togtur fra Lisboa finner du den historiske byen Cascais, et bra sted for langweekender eller ukebesøk. Cascais var opprinnelig en idyllisk fiskelandsby, og besøkende som velger å oppsøke dette stedet i dag, kan fremdeles oppleve hektiske auksjoner i havnens ulike fiskeboder. Havet utenfor Cascais bugner av fisk og skalldyr, noe turistene nyter godt av på byens mange fiskerestauranter.

? Cascais er et ypperlig utgangspunkt for utflukter. Besøk blant annet Cabo da Roca, fastland-Europas vestligste punkt. Alternativt kan du satse på Sintra, den vakre byen oppe i fjellene, som med sine flotte palasser og behagelige klima har vært et yndet tilholdssted for kongelige, adelige og kunstnere. Med utgangspunk i Cascais kan også Portugals hovedstad utforskes, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel..

Hotel Albatroz

Hotel Albatroz er et legendarisk og sjarmerende lite hotell med områdets absolutt beste beliggenhet. Det betyr at du har havet rett frem, og strender på begge sider. Hotellet, som har 49 vanlige rom og 11 suiter, ligger på en klippe for seg selv, men er likevel så å si i sentrum av Cascais. Hvert rom er individuelt og klassisk innredet.

Grande Real Villa It?lia Hotel & Spa

Dette er et nytt og elegant luksushotell i utkanten av Cascais, om lag 10 minutters gange langs sjøpromenaden. Hotellet, som har 124 rom, har et lekkert utendørsbassengområde, velutstyrt SPA-tilbud, trimrom, eget lekerom for barn samt gode restauranter.

Følgende priseksempler gjelder for fly tur-retur Oslo-Lisboa med SAS:

Hotel Albatroz:

?Fire netter i delt dobbelt rom med frokost: 6.890 kroner pr. person

?Syv netter i delt dobbelt rom med frokost: 9.915 kroner pr. person

Grande Real Villa Italia Hotel & Spa:

?Fire netter i delt dobbelt rom med frokost: 7.480 kroner pr. person

?Syv netter i delt dobbelt rom med frokost: 10.945 kroner pr. person

Prisene gjelder for avreise/opphold i løpet av mai 2008.

Luksusferie til Roma

En vandring gjennom de gamle sentrumsgatene i Roma er en eventyrlig reise gjennom forskjellige historiske epoker. Her er to luksushotell som sørger for at du lever som en konge.
Roma er uten tvil en av de vakreste byene i verden. Den ble grunnlagt for rundt 3.000 år siden og var lenge sentrum for Romerriket som dominerte hele Vest-Europa og området rundt middelhavet. Roma har middelhavsklima, noe som gir en gjennomsnittstemperatur på 15 ?C. Som turist bør du vite at de varmeste månedene er juni, juli og august, med gjennomsnittstemperaturer mellom 21 og 24 ?C.

? Byen bærer preg av sin historie som maktsentrum. En vandring gjennom de gamle sentrumsgatene kan beskrives som en eventyrlig reise gjennom forskjellige historiske epoker, fra antikken via det klassiske kristne Rom til dagens moderne storby, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

? Elven Tiber deler byen i to, med Vatikanet med Peterskirken på vestsiden av elven. Her finner du også bydelen Trastevere som etter sigende har byens beste spisesteder, avslutter Karlsen.

Nær Piazza di Spagna ligger to av byens beste hotell.

Portrait Suites er et italiensk ?townhouse?-hotell eid av Ferragamo-familien. Her kan gjestene glede seg over en takterrasse med bar og peis, hvor de kan nyte ettermiddagsdrinken mens de har utsikt mot den berømte Spansketrappen (Scalinata di Spagna). Alle rommene er stilfullt innredet på hver sin måte med Ferragamo-design, mohairsofaer og smakfull kunst. Portrait Suites har 14 eksklusive suiter.

Hotel De Russie er et luksushotell med egen hage som en oase midt i den travle byen. Hotellet, som ligger ved Piazza del Popolo, skal også ha et av de beste spa- og helsetilbudene i byen. Er du glad i mat, kan vi fortelle at Chef Nazzareno Menghini nylig fikk med seg Micelin-chef Fulvio Pierangelini på laget. Sammen sørger de for at gjestene får en stor kulinarisk opplevelse hvor det fokuseres på Middelhavsinspirert mat. Hotel De Russie har 122 rom.

Fly tur/retur Oslo-Roma med SAS på økonomiklasse, kombinert med tre netter på Hotel De Russie i Classic Double room med frokost koster 12.985 kroner pr. person.

Fly tur/retur Oslo-Roma med SAS på økonomiklasse, kombinert med tre netter på Portrait Suites i Double Studio Superior rom med frokost koster 9.715 kroner pr. person.

Luksusferie til Hellas

De luksuriøse poolvillaene og elegante suitene som Elounda Gulf Villas & Suites tilbyr er utmerkede ?hideaways? hvor gjestene nyter topp service.
Hellas er et land med rik historie, dramatisk landskap, sterke farger og mytiske legender. Det er også et land med varme mennesker, tavernaer, musikk og dans. Kreta er en stor og kontrastfull øy som tilbyr alt fra fjell og strender til moderne luksus og det historiske Knossos ? Kretas arkeologiske stolthet.

? Det varierte tilbudet innbyr til en innholdsrik ferie som burde passe de fleste. Kreta har vært et ettertraktet reisemål i alle år og er i dag mer populært enn noensinne. Kanskje delvis takket være utviklingen av meget gode hotell i toppklassen, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel.

Et av disse er Elounda Gulf Villas & Suites. Dette familiedrevne stedet består av noen av de beste villaene og suitene i Europa. De luksuriøse poolvillaene og elegante suitene er utmerkede ?hideaways? hvor gjestene nyter topp service.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og utsikten noe av det vakreste man kan tenke seg. Fra Elounda Gulf Villas & Suites har du utsikt over Mirabello. Hotellet, som ligger rundt 500 meter fra stranden, disponerer 18 villaer og 10 suiter.

? Hit kan du reise på en romantisk ferie eller ta med hele familien og bo i en villa med to eller tre soverom. Elounda Gulf Villas & Suites er stedet for den kresne, avslutter Karlsen.

Hotellet har selvfølgelig en velutviklet spa-avdeling for de som ønsker rolige dager. Er du av den aktive sorten, kan du leie en seilbåt for å utforske de nærliggende øyene.

Fly tur-retur Oslo-Heraklion og syv netter i en Luxury Senior Suite med kontinental frokost for to personer koster 19.625 kroner pr. person. Fra flyplassen i Heraklion er det en 45 minutters biltur frem til Elounda Gulf Villas & Suites. Pristilbud gjelder avreise 24. mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.