Lilleput Reiser

Lilleput Reiser

Arvtageren til Gullivers Reiser som startet i 1978. Omsetning: 60 millioner kroner (2007). Reisemål: Chios, Halkidiki, Lesvos, Peloponnes – alle Hellas. Cesme og Foca – alle Tyrkia.

Du som velger Lilleput Reiser, skal vite at du velger en spesiell turoperatør som tilbyr spesielle reisemål og som er godt kjent.

Lilleput Reiser er en familie-eiet bedrift. De har flere tiår bak oss innen reiseliv, de fleste i charterbransjen, og bare med nisjeprodukter. Flere av deres stamgjester kjenner til at det var de som startet Gullivers Reiser i 1978. Lilleput har aldri tatt mål av seg til å bli stor. Allerede ved navnet har de satt begrensningen. Nettopp ved å være en liten turoperatør kjenner de produktet deres meget godt.

Adresser og telefonnummere:
Lilleput Reiser A/S
Øvre Storgt. 3, 2. etg.
3018 Drammen

Åpningstider på telefonen:
Alle hverdager: 08.30-16.00
Lørdag/søndag: Stengt

Telefon: 32 21 30 90
Faks: 32 21 30 99
E-post:
lilleput@online.no

Lilleput Reiser var ifjor den aller største tur-operatøren til Chios – uansett nasjonalitet – noe som igjen forteller en god del om Chios som reisemål. Verken norske eller andre skandinaviske charteroperatører har noen gang tidligere tilbudt reiser til hjertet av Peloponnes.

Lilleput er et lite selskap som ikke gir seg ut for å være mer enn de er. De har ett kontor, med 3-4 ansatte, og sender 10.000 nordmenn på ferie hvert år. Daglig leder i Lilleput Reiser, Frode Schiøtz, sier at de setser på at nettsidene deres skal være enkle og lett å finne fram i. På spørsmål hvorfor de ikke tilbyr bestilling av reiser via Internett sier han:
– Vi foretrekker å få kundene i tale, slik at vi kan gi riktige opplysninger. Våre kunder ønsker en mer individuell ferie enn de som reiser med de store charterselskapene. Det er dessuten for kostbart å bruke 100.000 kroner på Internettløsninger, sier han.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.