KORS PÅ HALSEN STRANDPARK – naturist

Den nye Amager Strandpark er stor, men dessverre ikke stor nok til at oss naturister kan nyte solen. Jeg har vært det en 6-7 ganger og det står dårlig til med muligheten for å nakenbade. En enkelt gang har jeg vært ute for sjikane og tilnærminger, så det er ikke like stedet man vender tilbake til. Men det har jeg jo så gjøre et par ganger, primært fordi det ligger tett på arbeidsplassen min. Men av de gangene jeg har vært det har jeg bare kastet trusene ved to leiligheter, de andre gangene har jeg ikke følt at det var i orden å være naken. Ergerlig, for strandparken er pen og stor nok til at vi alle skulle kunne være det. Det er riktig mange mennesker ved p-plassen og på den nordlige delen. Flere steder på stranden er det toaletter og livredder.

Det er ikke særlig gode parkeringsmuligheter ved strandparken, p-plassen blir rask fylt opp. Alternativet er å holde på Amager Strandvej, men i sommer 2006 var det en del skriverier om ulovlig parkering på denne veien. Busslinje 12 kjører like forbi stranden. Man kan også ta t-banen, stå av på Italiensvei stasjon, den ligger svært tett på strandparken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.