Kongekrabbesafari

Ferietilbudet ble i vinter kåret til beste internasjonale reiseprodukt på årets reisemesse i Madrid, en av verdens største. Selv om krabben er mest kjøttfull og dermed best på høsten, er det like fullt en helårsopplevelse. De som har lisens, kan være med dykkerne ned. Hvor: Kirkenes, Finnmark. Pris: Ca. 1000 kr for en tur.

Blandingen av eventyr, kultur, natur og gastronomi gikk rett hjem hos juryen. Men dette er ikke første gang at kongekrabbesafari får en internasjonal anerkjennelse. National Geographic kåret i fjor produktet til én av de 25 beste aktivitetsreiser i verden.

– Kongekrabbesafarien finner sted i Finnmark. Den er en komplett opplevelse med alle sine elementer av natur, kultur og mat, men samtidig så gjennomførbar at alle kan delta uansett alder og fysisk helse.

Gjesten får opplevelser man nesten ikke finner andre steder, som for eksempel det å kjøre snøskuter eller oppblåsbar båt ved kanten av fjordisen for derfra å ta et bad i det kalde Barentshavet iført overlevelsesdrakter, sier Luca Bocci i Innovasjon Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.