Jaktreiser

Hvorfor ikke bruke ferien din på hobbyen din. Flere og flere jaktinteresserte mennesker bestiller jaktreiser. Det er både for opplevelsens skyld, men også pga. den store interessen innenfor faget.

Dra på jaktreiser i stedet for vanlige obligatoriske charterreiser. Her får du både behov for ferie, men også behovet for å utforske hobbyen din dekket. Disse turene kan du foreta til mange forskjellige reisemål f.eks. England, Skottland, Irland, Canada, USA, Ungarn, Polen, Grønland samt Sør-Afrika bare for å nevne noen.

Når du kjøper slik en tur, får du selvfølgelig en skikkelig opplæring om de dyrene du skal jakte på, da det jo sjelden er de samme som i Norge. Man skal også være i besittelse av jaktkort, da man i de fleste landene krever dette. Til jaktkortet er også tilknyttet en ansvarsforsikring hvis man skulle være så uheldig å komme galt ut. Denne er dekket i hele Europa.

Du kan få skreddersydd et program som passer presis til behovet ditt. Man kan velge enten å jage med haglgevær, rifle eller et litt mer usedvanlig våpen, nemlig bue. For øyeblikket popper det jaktreiser opp overalt på nettet, så det er bare med å bestille og komme av sted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.