Hvilket reisebyrå har de beste reisene til Kina?

Det å reise til Kina kan være en dyr fornøyelse. Det er utrolig stor forskjell i prisen hos de forskjellige reiseselskapene samt om du bare kjøper en flybillett eller en samlet reise evt. i en gruppe. Her er hva du skal huske:
Husk derfor å sammenligne priser og ta det ikke for gode varer når det første selskapet du kontakter sier at de kan gi deg markedets billigste priser. Ofte blir prisen også delt i 2, altså en pris for selve flybilletten ‘+’ “+” KC ‘?”?”‘ @CO en pris for flyplassavgift. Av en eller annen grunn variere flyplassavgiften svært fra flyselskap til flyselskap, så derfor er det en god ide å få den samlede prisen når du skal sammenligne. I overveielsene om de beste billettene kan det også være en god ide å se på om det er mellomlandinger og i så fall hvor fleste, hvor og av hvor lang tid. Da det er en lang tur til Kina, er for fleste og for lange mellomlandinger ikke alltid artige.
Det finnes hjemmesider som tilbyr å sammenligne prisene for deg, dvs. de har tilknytning til forskjellige flyselskap og prisene sine. Dette er en veldig god måte raskt og lett å få et overblikk over prisnivået. Ofte gir de mindre selskapene billigere priser, men de større selskapene har ofte tilbud eller “promotering fares” som kan være verdt å holde øye med.
———————————
Hjemmeside
Webside
hjemmeside
———————————-
Fleste flyselskap har også som en fast standard at de billigste billettene er tilgjengelige online på hjemmesiden sin, dvs. at du ofte kan spare penger ved selv å kjøpe billettene direkte fra hjemmesiden sin i stedet for å ringe til dem og bestille over telefonen.
Med hensyn til billetter til Kina er det som regel også fordelaktig å være i god tid, altså 2-3 måneder innen selve avreisen. Fordi billettprisene stiger opp til avreisen.
Det kan også bli sagt mye om de forskjellige flyselskapene om de er gode eller dårlige, men det er erfaringen min at det egentlig mer handler om om man like er heldig eller ikke den dagen.

Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.