Hva gjør jeg når ferien min 2020 har blitt avlyst?

2020 ble definitivt ikke som planlagt for de aller fleste av oss. Flere tusen nordmenn har gledet seg til en lengre ferie i sydligere strøk, storbyene eller kanskje man skulle på cruise. Uansett hvor du skulle reise så har mest sannsynlig planen blitt spolert. Dette er så utrolig kjedelig for alle involverte og derfor har vi laget en liten guide til deg som må være hjemme i ferien. Hva kan du gjøre for at ikke ferien 2020 skal virke så meningsløs?

Planlegg neste tur

Dette høres kanskje litt søkt men vi har selv opplevd noen kriser som f.eks askrkisen, 9/11 og flere andre kriser som har satt en stopper for for vår reise. Da er det utrolig viktig å ha en ryddig sorgprosess over ferien. En av de beste måtene å sørge over en tapt reise er å faktisk planlegge en ny ferie. Teknologien som finnes nå gjør det faktisk mulig å planlegge den perfekte ferien rett fra sofaen. Ved bruk av forskjellige guider, YouTube og Wikipedia så kan man lage detaljerte planer for turen.

Det man bør være forsiktig med nå er å faktisk bestille reiser. Både flyselskaper og hoteller er rammet av en stor krise. Selv om flere mener at man burde bruke disse for å redde dem så er det en stor sannsynlighet for at vi vil se flere konkurser i tiden fremover. Derfor er det lurt å vente med å bestille til ting blir mer stabilt og da skal man selvfølgelig bestille ferien.

Lag deg en fin ferie hjemme

Selv om om vi mest sannsynlig må holde oss innenfor Norges grenser i sommer så har vi et fantastisk land her hjemme. Dette kan være en unik mulighet for å oppleve noe som man knapt har opplevd tidligere og timing for en ferie i Norge kan være helt perfekt. Et av stedene i Norge som er hardest rammet av krisen er nemlig Lofoten. For veldig mange har det vært omtrent umulig å ha råd til en ferie i Lofoten grunnet pengesterke utenlandske turister som har stort sett lagt belegg på hele stedet. Nå kan det være mulig å gjøre et aldri så lite kupp på opplevelser i Norge.

Vi vet at flere ikke har mulighet til å reise på ferie på grunn av økonomi. Dette er selvfølgelig veldig kjedelig men da gjelder det å gjøre det beste ut av det man har. Finn frem strandstoler, kjøp inn god drikke og god mat. Deretter så kan man bruke tiden man har hjemme til å oppleve nærområdet rundt. Det er nemlig slik at det er mange skjulte skatter de aller fleste steder i Norge. Hvis du trenger noen tips så kan vi anbefale Ut.no

Hvordan få litt ekstra spenning i ferien hjemme?

Det finnes veldig mange ting du kan gjøre for å øke spenningen i hjemmet rundt din ferie. Det kan være at du inviterer fruen på en liten sangeria på kvelden, lager en romantisk aften eller hvis du er litt mer digital så kan du sjekke ut noen av de beste nye casinoene som du finner på nett. Spenning er veldig individuelt men det er faktisk mulig for de aller fleste å trigge spenning. Det er faktisk det minste problemet og her må du bare teste ut hva som fungerer for deg.

Vi vet at denne situasjonen går inn i margen på de aller fleste men det vi ønsker å trøste alle med er at det kommer en tid hvor ting blir bedre. I denne situasjonen så er det er et ordtak som er veldig fint “det handler ikke om hvordan du har men hvordan du tar det”. Se på dette som en mulighet istedenfor å se på dette som en begrensning.