Hus i Tyrkia

Hvis du overveier å investere i et hus i Tyrkia, kan du på nåværende tidspunkt finne de lekreste leilighetene og de skjønneste villaene! Husene er enda til å betale og kvaliteten er i de fleste tilfellene ganske utmerket.

Det er helt lovlig for danske privatpersoner å kjøpe et hus i Tyrkia som feriebolig. Når du leter etter den rette ferieboligen, er det en god ide å kontakte en kompetent eiendomsmegler, som har kontakter til de områdene i Tyrkia du ønsker å bo i. Mange velger også å søke opplysninger over nettet, noe som er en veldig god ide, men det er svært viktig å ha profesjonelle med, når avtalene skal i hus – ellers kan du lett ende med å bli lurt. Boligmarkedet blir betegnet som en jungel, noe som nok ikke er truffet helt ved siden av, så det er derfor nesten alltid nødvendig å søke profesjonell hjelp, hvis man ønsker å gjøre en god handel.

Er et hus i Tyrkia en god investering?

Boligmarkedet gir som bekendt ingen garantier, men det er mange utlendinger som velger å investere i en bolig i Tyrkia. Det kan være en god ide, hvis du har penger nok, men sett aldri hele sparingen din på spill. De tyrkiske eiendomsmeglerne forsøker iherdig å overbevise utlendinger om at eiendommene vil komme til å stige i pris og peker på at dette faktumet kan gjøre et huskjøp i Tyrkia til en gagnlig investering. Hvis du ofte holder ferie i utlandet og har kroner nok på kistebunnen, kan det da også rask komme til å kunne betale seg for deg å eie din eget hus eller din eget anledning i Tyrkia : Du slipper hermed for å skulle betale for å bo på hotell, og du har samtidig muligheten for å lære et lokalområde riktig godt å kjenne.

Prisen avhenger i høy grad av beliggenhet

Den berømte turistbyen Alanya har mange ferieboliger til salg, men hvis du ønsker å komme til å bo i mer lokale områder, er det også mulighet for det. Prisen avhenger naturligvis svært av hvor populært et område man ønsker å bo i samt hvor langt eller kort det er til vannet og de gode badestrendene.

Leie ut boligen din

Når du kjøper et hus i Tyrkia, er det fornuftig å leie ut det de månedene du ikke selv ønsker å oppholde deg det. Hvis du ønsker å leie ut boligen din, kan du med fordel gjøre dette gjennom en av de mange sitene på nettet som formidler kontakter mellom utleiere og leieboere. Noen steder er det mulig selv å styre leiet hjemmefra, så du kan booke boligen din i de periodene du selv ønsker å bruke den og leie ut den resten av tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.