Hotell i Praha

Den Gylne Stad er ikke uten grunn et populært feriemål: Et opphold på et hotell i Praha gir deg mulighet for å utforske den spennende og pene byen samt oppleve den tsjekkiske mentaliteten og gjestfrihet.

Et opphold på et hotell i Praha er en god ide, hvis du ønsker å oppleve Tsjekkias spennende hovedstad. Det er mulig å fly til den pene byen, men mange velger enten å kjøre selv eller å benytte seg av ett av de mange tilbud om bussreiser til Praha. Det er derfor mulig helt selv å disponere feriebudsjettet, slik at ferien kan bli like nettopp så billig som du har råd til eller så dyr som du ønsker: Tilbudet av hotell er stort og kvaliteten varierer mye, noe som medfører at et opphold på et hotell i Praha kan innebære alt like fra det aller mest sparsomme til den mest overdådige luksusen. Du velger selv!

severdigheter i Praha

Praha blir kalt også Den Gylne Stad og tilnavnet antyder at byens hustak i Den gamle bydelen ligner gull – særlig ved soloppgang og solnedgang. Dette er en av årsakene til at byen av mange blir betegnet som en av verdens peneste. Du kan oppleve et vell av stilarter manifestert i de imponerende bygningene ved å bevege deg omkring i Den gamle bydelen, Den nye bydelen og Den jødiske bydelen, som alle er betagende på hver sin måte. De mange spir og tårn av forskjellig art er med til å understreke byens eventyraktige karakter og den spesielle beliggenheten underbygger dette ytterligere: Praha er plassert på et klippefremspring, som befinner seg over elven Moldau, og hvis du holder av vann, er det til og med mulig å booke inn seg på ett av de mer spesielle hotellene, nemlig elvebåtene, som årlig huser et utall av turister.

Et hotell i Praha gir opplevelser

De mange hotell i Praha er med til å gjøre byen til et yndet turistmål, men på tross av dette er Praha fremdeles en relativ billig by, å holde ferie i. Det er mulig å finne billige, gode restauranter og nyte de lokale spesialitetene i autentiske omgivelser samt å gjøre en god handel eller flere på en av markedsdagene. Byen har tross populariteten sin klart å bevare autentisiteten sin og særlige stemning, så du er sikret en veldig god ferie, hvis du velger å dra på hotell i Praha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.