Hotell i Firenze

Dra til en av Italias peneste byer, og bli gjest på ett av de skjønne hotellene i Firenze. Her skyter historiske bygninger opp overalt og byen lar deg også friste til et måltid på en av de pene kafeene.

Denne by er særlig kjente for sine arkitektoniske mesterverk. Når du bor på hotell i Firenze kan du oppleve disse store prangende bygningene.

Det er to gotiske kirker som man kan besøke. Den ene er Or San Michele og den annen heter Santa Croce. Dessuten er det også den gotiske katedralen ved navn Santa Maria del Fiore.

Drager du videre kommer du til den berømte renessansekirken San Lorenzo, og ikke å forglemme det store kunstmuseet Galleria degli Uffizi.

De fleste hotellene i Firenze, har både plass til vanlige familiereisende samt forretningsreisende. På de fleste av overnattingsstedene kan det nemlig bli tilbudt konferansesaler samt alt det man måtte ønske seg av fasiliteter og utstyr.

Har man bestilt en vanlig turistreise, er her ofte tilhørende guide som hjelper deg med å finne borte til de mest besøkte bygningsverkene samt severdigheter.

Den gamle bydelen er kjent for å være det største området i Europa med ensrettet trafikk. Dette er godt å skrive seg bak øret når man begir ut seg på eget hånd for å studere byen nermer, spesielt hvis man kjører i en leide bil.

Noen hotell i Firenze byr på annet enn bare overnatting og forpleining. Her kan man finne kurtilbud med massasje, ansiktsbehandling, manikyr og pedikyr samt et vell av forskjellige helsebad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.