Hotell Berlin

Hvis du vil bo på et hotell i Berlin, så er det mange å velge mellom. Her er det mange spennende ting å se og oppleve. Bl.a. kan bli restene nevnt av den store muren som engang delte øst og vest Tyskland.

I 28 lange år, var Berlin Muren symbolet på en stor tragedie, atskillelsen av familie, venner og bekjenter. I dag står restene som symbol og advarsel. Symbol på den gjenvunne friheten og sammensmeltning. Advarsel til hele verden om den skjebnen som overgikk landet. Dette svært historiske monumentet kan du også få mulighet for å se.

Hvert år blir Berlin-maratonløp, som etter hvert er blitt ett av de viktigste og mest prestisjefylte maratonløpa i verden avholdt. En kombinasjon av en jevn rute, godt vær og en unik atmosfære gjør det til det raskeste maratonløpet i verden. Så er du til løp og mosjon, burde du kanskje overveie å delta i denne maratonen. Du kan leie inn deg på et hotell i Berlin, men bestill i god tid da byen er fylt godt opp under denne begivenheten.

Liker du mer til dyr og natur, så ligger Tysklands eldste zoo fra 1841 i det sørvestlige hjørnet av Tiergarten. Den 30 hektarene store zoologiske hagen, er verdens største med over 13.000 forskjellige dyrearter. Så her er helt klart en masse å se, og det vil lett kunne gå en dag eller to med denne severdigheten. Så leie et rom på hotell i Berlin og nyt alle severdighetene. Hotellene er i alle standarder like fra et overnattingssted, til stor luksus.