Hotel Frankrike

Dra på hotell Frankrike og la deg inspirere av dette landets romantiske idyllen. Nyt de mange kafeer og besøk de mange kjente monumentene som kjennetegner dette kulinariske landet.

På besøket din på hotell Frankrike, vil du automatisk komme til å møte et helt særpreget folkeferd. Gjestfriheten her er enestående. Landet her har omkring 59,4 millioner innbyggere og så er det den fantastiske hovedstaden Paris med Eiffeltårnet som hodeattraksjon. Det tusenvis av luksushotell og det er lett å booke hjemmefra. Rundt på nesten hvert gatehjørne finner man et stort utvalg av fantastiske spisesteder.

Hele stemning der nede damper av romantikk og det er gamle severdigheter og monumenter overalt. Befolkningen her er som tidligere nevnt av en helt annen avstøpning enn andre steder i verden. De er f.eks. svært gjestfrie og sympatiske men også pratsaklige. Det samme gjelder for servicen på hotell Frankrike.

Du blir mottatt med åpne arm og man føler seg velkommen med det samme. Her er fylt med teatre, store kinoer og operaer hvis dette måtte ha interesse. Og så er det også de store forlystelsesparkene for barn og barnslige sjeler. For de kjøpelystne er det også mange store kjøpesentre som har det nyet like fra moteklær til inspirasjon til hjemmet samt inventar.