Hellaswings

Om Hellaswings AS

Hellaswings AS har besøksadresse Bragernes torg 4 C /o Amisol T, 3017 DRAMMEN. Selskapet ble stiftet i 2005 og er registrert som aksjeselskap under bransjen “reisearrangørvirksomhet”. Bedriftens ledelse / styre er: Hesham Abdel Rahman Moustafa el Nashar (daglig leder, varamedlem), Helle Elisabeth Ødegård (styreformann)

Hellas Wings, er kjent for kvalitets ferie. Vårt sommerprogram til de greske øyer er håndplukket og det er alltid øyer med historisk innhold.

Hellas Wings og Pyramidene Reiser har gått sammen i et selskap, navnet er AmiSol Travel AS.

Adresse:
AMISOL TRAVEL AS
Hellas Wings
Bragernes Torg 4
3017 Drammen

Tlf: 32 200 900
Fax: 32 200 901
E-Post: post@hellaswings.no

Åpningstider:
Mandag – fredag: 09.00 – 17.00

Nødnummer: 47 45 01 48. Åpen lørdag, søn- og helligdager fra 12.00 – 14.00. (Kun ved nødstilfeller!)

Charterarrangørene Apollo, Star Tour, Hellaswings, Solia og Tyrkiareiser oppgir alle at de har tilbud til mamma og pappa som reiser alene med barn til Syden i sommer. I vår test er Apollo best, de tilbyr halv voksenpris for ett barn og vanlig ekstrasengspris for flere barn til hele 21 reisemål.

– Vi hadde ikke med disse tilbudene da vi trykket katalogene våre i høst, sier Laila Torstveit, daglig leder i det nystartede Hellaswings. Hun forteller at mange spurte etter slike tilbud, derfor kan aleneforeldre nå slippe unna med å betale bare flyreisen for inntil to barn på et utvalg antall hoteller i sommer.

Hellas Wings forretningsidé er å tilby kvalitetsreiser til den uberørte greske øya Chios. Der har vi blant annet en agent, en destinasjonsansvarlig og guider som bor på øya hele året.

Hellas Wings er eid av AmiSol Travel, et norsk charterselskap som har stor erfaring innenfor reisebransjen og med tilsammen over 10 års erfaring med charterreiser til Hellas og Egypt.

Amisol Travel AS eier også Pyramidene Reiser i Norge. Sidstnevnte har i mange år vært ledende på det norske markedet for charterreiser til Egypt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.